Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluženo nema šta! Svaka čast Simeoneu i igračima na lavovskoj borbi!
Da je Barca osvojila kunem se zivotom da bi prestao pratiti fudbal za sva vremena. Barcelona je skupina obicnih cigana.
Zato ce Realu predati titulu u ligi prvaka.
Nema dalje svaka čast pored Reala i Barse ovo je daleko najbolji rezultat u Evropi
Real ce ih pojest u finalu lige sampiona
Atletico ce im se jednostavno skloniti u finalu i predati trofej.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nadam se da je Safet gledao utakmicu,pa vidi kako zaustaviti Messija
bravo za atletiko,zasluzili su !!!
Odlično..Konačno nešto novo i u Španiji... Još kada bi Atletico i LP osvojio :)
kao navijac real madrida samo da kazem svaka cast! apsolutno zasluzena titula.
Atletiko zasluzeno osvojio titulu i ima priliku za sedmicu dana da potvrdi sezonu iz snova za njihove navijace, Barca je mnogo obecavala prije tekme na kraju kao i tokom cijele sezone nije ovo prava Barca!
Barsu simpatišem od vremena Meha Kodre.Ali Atletiku čestitke od srca....zaslužili su titulu.Barsa je svojim igrama nije zaslužila ni najmanje,Real pogotovo. Jedina satisfakcija za Barsu ove godine jeste da su dva puta klepili Reala i to oba puta zasluženo.Što se tiče one tekme u Madridu tu je sve bilo regularno osim penala za Ronalda
ti ko da si srbin. .I oni slave svoje poraze ....
konacno fudbalska prica sa sretnim zavrsetkom.barca i real trosili ko ludi na pojacanja,neymara i bale sa velike pare dovodili a atletico u tisini i bez pompe radio radio i na kraju odradio bez nekih vecih zvijezda u timu.
Iskreno receno nisam mogao ni gledati ovu utakmicu ne mogu reci da ne bi bilo pravedno da je Barcelona osvojila naslov prvaka spanjolske, ali se vala Atletiko tri utakmice kock’o sa titulom da mi ne bi vala bilo zao ni da ga nije osvojio...