Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je reci fudbal, kavke emocije na kraju :=)
ekstra utakmica, predivna igra, Falcao malo je reći igračina....
http://euro.topshop.ba?parent_id=7347
Nama je podrsku pruzila drzava Spanija a ne Baskija. Baskijci su sovinisti i ksenofobi koji biraju igrace po et.nickom principu i tako izravnu uplicu politiku u sport, sto je odvratno. Uz to su leglo ter.orizma (ETA) iako su im u okviru spanske drzave zagarantovana sva moguca prava. Kukaju o potlacenosti a ne fali im nista i niko ih ne dira, cak im je priznata i nacionalnost. U stvari, najslicniji su ovim nasim bosanskim vlasima koji do podne mrze sami sebe a popodne sve ostale. Zato ti sad je.b.em ma.t.er jer si tako glup i naivan. Odrasti i otvori oci.
Ti i slicna djecurlija (poput onog komentatora sa nickom \"konjina\") ste prava djecurlija, koja nemaju pojma sta su Baskijci i Katalonci. Ti ih nazivas separatistima... onda bi i BiH, Sloveniju i Hrvatsku trebao nazvati separatistickim republikama. Te pokrajine u Spaniji vijekovima su potlacene od strane madridskih vlasti i nemas pojma koliku podrsku su nama pruzili u ratu. Zati usuti i ne daji te glupe komentare.
Falcao jos jednom pokazao kakav je majstor!
DRŽAVA ŽELJO !
slaba utakmica za bilbao ni blizu prijasnjih utakmica realno atletico je bio bolji a i ocito da su vise iskusnija ekipa...
Ma kakav je ovo Bilbao? nisu igrali ni blizu kao protiv manchestera ili Sportinga. puh sta ti je reci Peh u zivotu..
Place Muniain,ko da mu je Cristiano nest u rodu haha
Sjajna pobjeda Madridjana i jos sjajniji poraz baskijskih separatista, terorista, sovinista i ksenofoba. Odlicno.
@@aaaaaaaaaaa Ako se ne varam on je citiro komentatora sa obn-a
igracina je ovaj Falkao...
a jedanesti sut na gol je otisao u pravcu mamine ti pizde ... i pogodio ...
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Da mi je ova tri miliona Rihannina :D glay http://adf.ly/1663782/rihannawithlotmoney