Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PONOSAN na direktora Dinu Selimovića! Svaka čast gigante, ovako se bori za klub! Može li ko zamisliti recimo Nihada Baljka kako ide ovako da nalazi po svijetu potencijalne investitore?
Selam Aleyk from Istanbul to my Bosniaks brothers in Saraybosna Bosna Hersek! Forever Brothers!
Kiza, ja se iskreno pitam odkud interes da npr.turci otvaraju ovdje skole, Univerzitete i druge objekte, drugi otvaraju BBI i da ne nabrajam vise investicije, dakle, ima neki interes, tako da i ovaj potez Uprave FKS na celu sa direktorom Dinom dozivljavam kao realan i ostvariv projekat. Ono sto ohrabruje nas navijace FKS, jeste cinjenica da ova trenutna Uprava RADI na boljim danima za nas klub, NE KUKAJU, VEC RADE I TRAZE RJESENJA i zato im cestitam i podrzavam! A interes se moze traziti i u cinjenici da je kroz ovu ligu npr.lakse doci do Lige sampiona, nego kroz Tursku ligu koja je puno jaca i kvalitetnija. Primjer moze biti i Dinamo Z.koji sa manjim budzetom od npr.Galatasaraya redovno ucestvuje u Ligi prvaka. I to je neki pokazatelj isplativosti ulaganja u FKS. No, vidjecemo, pred nama je!
Znam da te bole ove vijesti o FKS, ali nazalost po tebe za BH prilike smo bili i ostali klub broj 1! To sto ti ne znas ili bezobrazno zaboravljas neke stvari o FKS je vas odbrambeni mehanizam i nepriznavanje cinjenica. Predlazem ti da odes na stanicu FKS edukujes se o historiji FKS, pa onda pricas o nekim stvarima. Pored GENK-a, zaboravljas Helsinborg, vaseg Levskog, Spartak, Rapid...., a pretpostavljam da je vas stid cinjenice da pored tih vasih jadnih i necasnih titula niste izbacili nikoga vrijednog u Evropi, nego su vas te ekipe kantale dok im ne postane zao. O vasih 5 mutnih titula u ovoj 115 ligi, i 1 pravoj (u 77 godina bivse lige), ne bih govorio, jer ne mogu od smijeha, jer kroz tih pet titula ste toliko osramotili BH fudbal i svoju historiju da bi vas trebalo biti stid tih titulica, a ne da ih isticete kao neki uspjeh! No, kada nemate s cim pametnijim da se ponosite i to nije lose :-)!
JEL SE ISPROSILO VISE TE TURSKE SADAKE ????
e moj jadni pitarcicu, mali mahalaski klub ima jedno cetvrtfinale kupa uefa 1972, jedno polufinale kupa uefa 1985, 6 titula prvaka drzave, kupva i superkupova, bilo kome na balkanu kad kazete fudbal u BIH pomisli na zelju i eventualno na veleza, za vas se ne zna ni da postojite u skoro 70 godina sta ste iole vrijedno postigli otkad vas je udba stvorila, pa vi ni u 20 godina nezavisnosti niste sposobni da osvojite vise od jedne bijedne kupljene titule, najvec uspijeh u istoriji vam je pobjeda nad genkom, a u velike uspijehe ubrajate i neku sigmu, orebro, korvinul i neke bezvezne ekipe....da vas nema trebalo bi vas izmisliti jer ste predmet sprdnje i zaje.bancije godinama, dovoljno je reci kusisi ili zeta golubovci
LIJEPO JE ŽIVJETI U NADI,navedi mi jedan realan razlog zašto bi neko iz svijeta ulagao sredstva u bilo koji klub u BiH?Sve je smiješno i Sarajevo i Željo i cjelokupni fudbal u BiH.
ako je NAJTROFEJNIJI klub u državi mali i mahalski, pa kakvi su onda ostali? znam kitice da vas boli što ste mali spram jednog kluba koji je od stvaranja etiketiranog kao mali građanski klub, ali šta je tu je, ni politika ne pomaže kad je PLAVA MAŠINERIJA IZ DOLINE ĆUPOVA u pitanju !
krimirad firma
Ne bih se slozio sa tom konstatacijom, jer ako ovo nama prodje vas nece biti ni na mapi, kao uostalom i prije agresije na BiH, svakih 70 i vise godina bi mogli nesto osvojiti. Ja bih se zabrinuo kao navijac FKS da se ovakve pozitivne vibracije desavaju na Grbavici, no na nasu srecu Zeljo je jos uvijek mali i mahalski klub!
ma kome oni mažu oči. SARAJEVO nije ništa drugo nego praonica para. Koga zanima naš fudbal, pa nikoga, a Turci su lopovi da ne mogu biti veći. Eto našle se srodne duše..
Ljudi,neka se samo radi,neka se strani kapital ulaže u Bosnu,ja u tome nevidim ništa loše.Jako Sarajevo=jak ŽELJO.ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Jos nam samo objasni gdje ce te naci tih famoznih 20 miliona, sto vam je Amar izracunao? Zamolio bih da odgovor ne bude bajka nego realnost, hvala!
AMAR JE PREDAO U OPĆINU PAPIRE ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU ZA IZGRADNJU GRBAVICE.TELEKOM BIH POCINJE SA FINANSIRANJEM,A FIRMA ŠIRBEGOVIC SA IZGRADNJOM CIM PAPIRI BUDU GOTOVI.AMAR KAZE DA CE STADION KOSTAT PREKO 20 MIL EURA.A VI PITARI BUDITE TURSKI.
Pa dokle vise ova ofanziva sa Sarajevom.Nije im dosta sto su sveke subote njihove utakmice na tv-u ma gdje igrali nego su portali njihovi.KOMITET REAGIRAJ.
MANIJAK , TEBI JE AMAROV CETVORONOZAC BRAT PO BOJI A I RODITELJI SU VAM ISTI .
@ODIN Sad me je zvao Dino, rekao mi je da ti prenesem mamine ti pozdrave i porucio da bi ona mogla ostati jos koji dan duze u Istanbulu, jer su turci zadovoljni njenim oralnim sposobnostima