Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKINULI STE KOMENTARE ZA ŠUNJICA HAHHAHHAHAHAHAH AL ON NE ZASLUŽUJE DRES NIJE DVA PUTA UŠAU U IGRU I ISPADAO JE KO IZ AVIONA, KAO NI TINO I HADZIC ULJEZI U REPREZENTATIVNOM DRESU, TEBI BEGOVICU SVAKA ČAST.
MOLIM NOVINARE DA NAVRATE U HOTEL NASE REPREZENTACIJE OD 0h00 do 7h00 svaki dan, zagarantovane slike igraca kako se vracaju u hotel sa mahalaskih turbofolk derneka. Doduse mnogi se i nece vratiti, nego ce drito u Hrasnicu na livadu.
Asmir Begović za Klix.ba: Jedva čekam pripreme u Sarajevu _____________________________________ Dzeko and Spaha like this.
Zasto nisu pripreme u zenici? Kad su vec sve novo napravili za pripreme
Zato sto tamo ne bi mogli akšamlučit kao sto ce to moći na Ilidži u Bosni ; pola ih pripreme dozivljava kao odmor a ne kao dio posla kojim se bave, barem kada dodju na reprezentativno okupljanje
Zasto nisu pripreme u zenici ? Kad su vec sve novo napravili za pripreme
Sreca tvoja pa Safet nije imao familije iz Hajduka i na tvojoj poziciji :D
Cekaj, vodi tri golmana za tri utakmice. Nije sve jos zavrseno, mogao bi Begovic i grijati klupu. Pape jos nije dobio kasete, moze tu svasta biti.
Jebote Tito kad se budu pripremali na onoj blatnjavoj i lokvama punoj livadi u Hrasnici, pa kad krenu mahalariti i postati na socijalnim mrezama, pa onda derneci do 7 ujutro, pa na kraju u Brazilu, familije igraca, familije saveza. Susic nije dobio kasete Nigerije i Irana, kaze da ce ih ici gledati u Brazilu i da ce tad odlucivati za taktiku. Taktika generalna je prodaj bratu Seadu sto vise igraca mozes, tome je sve podredjeno. Pape gigant!