U posljednjim sekundama
0
Arteta i Benayoun stigli u Arsenal
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikom više nikad ne ponovi onakav bajramski program kao onaj na tv hayat od neku noć
\"Ali sada mi je jedino u glavi kvalifikacijska utakmica za Evropsko prvenstvo iduće godine protiv Grčke u petak.\" Kakva je ovo rečenica?! Ja novinara i go.ana, uh...
wenger dovede jevrejski otpad a arteta je digracina
jakih 5 pojacanja , sad se mogu borit za top10 ccc , sve otpad ....
Hoćete li dovesti onog Dilavera iz fk sarajeva? Igračina! Nije ga gospodin \"Žena mu se zigu po plaži u Baškom Polju\" džaba doveo.
sad Wenger moze odahnuti do slijdeceg susreta sa Fergusonom
jao jesu se pojačali taman da se ne bore za opstanak ove godine!
dobar arsene dobar! arteta je veliki majstor! sjecam se kad je komentator sportkluba rekao kako je velika nesreca za ovog momka sto igra kad i xavi tako da nema mjesta u spanskog reprezentaciji za njega, a tako je dobar igrac!
chelseabalkan.com
@grostak da se prestravis. recenica za 1 iz bosanskog, da ti vise nikad ne padne na pamet da ista napises. Stevom Bruc(e)om i to ispravite.
Benayoun qarna teska, isto virus gdje god igra ti nista ne osvoje. al ebo on sebe sve Liverpool, Chelsea, Arsenal. moras biti teski zidov da ti se ovako vrata otvaraju.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
e sad se mogu tek necem nadat