Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaki muslimani milijardu i po funti za nogometni klub, a braća po svijetu umiru od gladi...
vijerovati The Sunu je isto kao vijerovati Dnevnom avazu.
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno.
U arapa para, ko unas blata. Ko to jos moze izdvojit tolke pare za malo lopte?
I onda ce Arsenal postai preko noci bogati i veliki kliub :)))), i morat ce i htjeti sve odjednom osvojiti jer su im oci gladne trofeja kao City i Chelsi i jadni PSG a fudbal i PL ce nestati i vise nece imati nikakvog smisla.
Ne trebaju Nasem Arsenalu Arapi, treba samo financijska injekcija koja ce omoguciti da igraci budu zadovoljni svojim primanjima. Nekada je znalo biti da Arsenal zapocne utakmicu bez ijednoga Engleza (teren + klupa), a danas Engleska reprezentacija gleda u Arsenal kao u najengleskiji klub. Wilshire, Oxlade, Jenkins, Gibbs, Walcott uzdanice Engleza. ARSENAL - Cisti engleski klub, a ne kao Shity, Petrolchelsea
vidi arsenal-OVACA sto su se usp.izdili :D, mozete samo sanjati da ce arsenal biti nekad nesto khekhekhekhe
Ma imate qrc od ovce a ne istoriju. Zao mi je ljudi koji ce uloziti novac u ovo smece od kluba, radije bih navijao za Notts County nego za Arsenal.
Pa kako mozete reci mali klub , pa nevjerovatno kako je glupa ova stranica, prvo malo informacija sakupite pa onda pisite, Arsenal je veci klub i od chelsea i od city-a treci najveci klub u engdlekoj posle liverpool-a i manchestera i cak i ako nas kupe ovi arapi necemo biti poput njih jer mi vec imamo historiju a city i chelsea je nemaju i nikad je nece imati :D COYG
Gdje su sad oni ojadjeni navijaci ovog luzerskog tima sto su se izrugivali arapskom kapitalu u Cityju? Sad se ne bunite, a? E jeste stoka licemjerna.
ovi arapi jos malo pa ce se igrati menedzera ali poprave. zamislite sjede dva šeika na kafi i kazu. sutra igraju nasi klubovi hajmo se kladiti u 20 kamila i 10 miliona eura :D
jahaci deva ce totalno sje.bati fudbal
neka pozure,jer kad finansijski fair play stupi na scenu,djaba im sve pare te,kad ih nemogu ulagati kako treba i kako hoce!!
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac
@@gooner ti sokole il si paglu il ti Bog nedo? sta je od tog dvoje, ha? prije nego ista komentarises informisi se medvide jedan!
Zasto nijedan Arap ne ulozi lovu u Sarajevo ili Zelju?
ovo je za mene odlicna vijest :D