Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad porastem bit ću Amer !
Super clanak Klix. Cestitke momku i ostalim trenerima koji su spomenuti u clanku. Samo naprijed!
Komentarisala sam svaki negativan komentar ovdje samo da pokažem koliko Bosanski mentalitet, i tipični Bošnjo može biti napaćen i bolestan. Zar stvarno ne možete reći dobru kritiku za nekog ko je otišao odavde, snašao se i živi svoj san? Zar vaši mozgovi ne mogu proizvesti tu molekulu sitnu sreće rad' nekog drugog, ne samo mržnju i zavist? Nigdje vi nećete, i ništa vi nećete postići sa tako malim razmišljanjima. Sram da vas bude za neke odvratne komentare. A Ameru svaka čast za uspjeh.
Citam komentare i vidim da u mnogima ima malo zlobe i zavisti. Tipican nas mentalitet. Sjetim se onog vica o dzehenemu. U velikim kotlovima se kuvaju grijesnici. U svakom loncu druga nacija i pored svakog jedan djavo koji sve one koji pokusavaju da pobjegnu, brze bolje vrati u kazan. Samo jedan kazan nema niko da kontrolise. Pitali djavola zasto niko ne kontrolise taj kazan a on im odgovara, ma tu su Bosnjaci, ako neko pokusa izaci, oni ga sami vrate u kazan! Tako istinito :-)
Poturice nikad nista nece osvojiti jer su bez duse i prokleti... Kusturica, Selimovic, Andric... to su velikani na koje bi se poturice trebaju ugledadati. Sa cistom dusom bog ce biti uz tebe
Amer je velika legenda.
Iskren frajer
Predstavlja BiH na najbolji nacin, kako 😳 Zena mu Keti, sin Alek, trenira americke curice???
Pročitaj svoj komentar, pa članak opet, pa opet svoj komentar i shvati šta je ovdje pogrešno. Tvoj komentar ili članak? :)
@Xbox360... Dijasporci i jesu kap u casi vode, samo sto negdje pronadju evo ovakve pa im posvete paznju a ne vidim zasto. Mozda zbog ,,americkog sna,, :)
Za par mjeseci na klixu clanak, Amer Resumovic optuzen za pedofiliju 😂
Fuj, i fuj. Komentarisala sam svaki jebeni komentar ovdje samo da vam handrim malo bolesne mozgove. Kako ste bolesni evo i sad se još ibretim. Šta je vama smiješno.. Čisto informativno Amer vodi curice i brine se o njima kao da je njihov otac. Voli ih, čuva ih, odgaja ih. Kretenu degenski.
@Casties123 Handris sebe budalo, vidis da si zapjenila 😂 Smiri zivce, ovo je samo klix, raja se ovde zayebava, u vecini slicajeva. Nije internet za takve kao sto si ti 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)