Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sine, previše su oni tebe ''navikali''... Bog zna kakav ćeš igrač biti za 2-3 godine...
rekli ste da mozete i bez Ibrahimovic Zlatana. Cestitke Alene, odabrao si odlicno. Naprijed Hrvatska!!!!!!
@anonimus , ma ko je rekao da je moglo i bez zlatana ? pa zlatan kad je birao reprezentaciju ne znam ni jel bio internet u Bosni u funkciji a kamoli da neko prica po portalima kako mozemo bez njeg ! jedini krivci sto on nije zaigrao za nas jeste savez koji je trazio pare od njeg da bi igrao za BiH STO JE ZLATAN JEDNOM I POTVRDIO!
nista od ovog malog previse nafuran u medijima. ubleha !
Malac i jeste hrvat, ne kontam što bi igrao za Bosnu? Još samo da ovi "hrvati" iz Bosne prihvate da su bosanci i nema problema
mališa ne trebaš ti nama, BiH ima raskošnijih talenata i od tebe i sličnih tebi, ufurana curice !!
Mali ide u crkvu, eno Stimac ga odveo u crkvu u Medjugorje. Bas se pitam sta mu tata stari Halilovic ima u gacama?
Eno Stimac malog Halilovica pozvao u Medjugorje da se pomole Gospi.
Ma neka radi sta hoce samo ce se ujedati za guzicu kad mi odemo u Brazil a on i oni 8 Bosanaca u Rep.Hrvatske imaju da gledaju i da vriste Jedna si jedina moja domovina!! ;) haha!
Hvala nam sto smo ti se ti isti i mame sjetili :)
Daj ba nemojte zajebavat', kad je Pjanic mog'o da izabere BiH između 3 reprezentacije, mog'o je vala i ovaj ali eto hajde neka mu bude, igraće eto za Hrvatsku svaku utakmicu... hoće ali u ku*cu.
Sve super ali ne znam onda sta se dize uzbuna oko njega ako je momak cijeli zivot u hrvatskoj, a zove se Alen Halilovic ? Zaboli Bosnu uho za koga ce igrati.. Stvarno mi nije jasno, ko satro veliki talenat neki.. Posisam ga ba
Iskreno, zaboli me qrac za tebe Alene!
Malo, malo sjetimo se ne samo tebe nego ti i cijele familije!
Steta sto mediji u BiH daju ovom liku toliku paznju, a tako malo pise o mladicima koji su odabrali BiH....Kolasinac, Hajrovic, Seferovic....mozda i Omic i Begic u kosarci.
1. Malac rodjen u Hrvatskoj 2. Citav zivot zivi u Zagrebu 3. Prosao sve omladinske kategorije Dinama 4. Prosao sve omladinske reprezentacije Hrvatske 5. Igra za prvi tim Dinama 6. Ima hrvatsko drzavljanstvo, pasos i licnu Koji je to konkretno razlog zbog cega bi on trebao da igra za nas osim oca? Da sutra, nekim cudom, odluci Luka Modrić da zivi u Sarajevu, rodi mu se sin ovdje, prodje sve omladinske kategorije FK Sarajevo, omladinske reprezentacije BiH i odluci igrati za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, razgrakali bi kako je on zapravo Bosanac i treba da igra za BiH, a ne Hrvatsku. Ne budite licemjeri. Momku sretno, po meni ocekivana i opravdana odluka.
Kako si glup, znaš li šta o našem Spahi?!
Ocigledno vise od tebe, obzirom da se njegova i Haliloviceva situacija drasticno razlikuju. A po logici vas koji se ovdje pojedoste jer mali nije izabrao BiH, ni Spahic nije trebao igrati za nas vec za Crnu Goru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nista ti jos postig'o nisi, a ako bude srece i neces...
Na moju veliku zalost, i dalje vidim veliku mrznju prema hrvatskoj reprezentaciji, pa i Hrvatima. Iznijet cu cinjenice: U Zagrebu ili bilo gdje u Hrvatskoj mozete u bosanskom dresu i sa bosanskom zastavom gledati utakmicu Bosne i Hercgovine u nekom kaficu ,sa cijelom svojom ekipom Mozete i navijati i bicete primljeni sa simpatijama. U Bosni sa hrvatskim dresom u mjestima sa bosnjackom vecinom, mozete biti samo napadnuti, posebno za vrijeme utakmica. Zasto ne znate ustav svoje zemlje, koji kaze da u Bosni zive Bosnjaci, Srbi, Hrvati i ostali , nigje ne vidjeh naciju bosanac katolik.... Naravo da sam bosanac , ali sam po naciji Hrvat i to mi ne moze nitko oduzeti. Svoju kcerku uvijek ucim da ponosno kaze da je bosanka, iako je u Bosni par puta samo bila( zivim u Zagrebu). To ljudi ovdje i gledaju kao regionalno porijeklo a nikako kao naciju .. Zasto ne postujete Alenovu majku, ili je zena manje vrijedna? Valjda Alen ima i hrvatske krvi,,kad vec brojite krvna zrnca
nacija bosanac katolik ti je među ostalima a usput pitanje kad igra bosna hrvatska je li kažeš ponosno svom djetetu da navija za svoju zemlju bosnu i hercegovinu ili ko i ove ustaše iz bosne navijaš protiv bosne
@veer Ja sam uvijek iskren: Kad igraju Hrvatska i Bosna srce ipak jace kuca za za Hrvatsku. Obozavam Bosnu, ali sam dio hrvatskog nacionalnog korpusa. Nije to crno bijelo, veoma komplicirana situacija je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidiš po komentarima,ko je i kako razmišljao o tebi...Da si vaspitan kao Bosanac ili ako hoćeš Bošnjak,znao bih gdje ti je mjesto...Jedan si od onih,koji ne zna gdje veže,a gdje goni...Nećeš da budeš od Kladuše Mujo,nego prebjeg...ili Draš Kaqtalenić,zvani Dudek...Vidimo se pod Bijelim Brijegom...ne zaboravi text tuđe himne,desnicu stavi na srce...navijaći će dići desnicu u zrak...a kad budeš zapucao penal...platit će ti T.u r s k a mama...