Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino, boli te racku :) zivis svoj zivot. Puno srece i sve najbolje tebi i tvojima.
Bravo Admire blago tebi! Mogu mislit tog života, radiš a primaš platu, nema ni četnika ni balija ni ustaša... Nema vehabija ni Dodika ni Bakira ni Čovića... Ma ja se tamo ne bih znao ponašati...
Samo neka ne pomišlja na povratak u crnu rupu zvana BiH i balkan generalno! Stay where you are and enjoy life my friend!!!
Admir Rascic pitarski prascic :-D
sad će meša ići da ga gleda,joj klix nalazi igraće za repku
živio ti nama
Zašto su prikazana lica djece? Bez obzira da li Raščić to dopušta, novinar (?!?!) mora zatamniti likove. Prava mogu, ali obaveze nikako, je li?
Pogledaj se u ogledalo. Izgovori glasno svoj nick. i rasvijetlit će ti se ko je tu budala
prica stara od mog jarana kad je ovaj letio za Australiju: "Morali su presjesti u King Kongu"
bolje kralj u selu nego luda na dvoru
Dobar covjek dobar fudbaler ...dobro je sto je izvukao korist od toga!
Ma ludi su Kinezi svakako i bez fudbala :3 :P
Admir Rascic, pitarski prascic!