Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4450180_page_24,00.html pogledajte koje godine je rodjen XD
Salihamidzic je u italisi strucnjak, od kad je to njemacka !!!?
Ko sastavi ovaj spisak j.... ga glupa u glavu. Zar je postalo \"politicki inkorektno\" cak i pominjanje imena Hasana Salihamidzica.
NEMA HASANA, A ON JE NAŠ NAJBOLJI FUDBALER
DW????Ha,ha,ha....odjebaus
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4450180_page_19,00.html hahhaha i Vlada nije počeo u Veležu, neg Iskri Stolac ;)
Nismo znali da je Ibisevic igrao za Chicago Fire... ne da nije igrao, nego nije ni prisustvovao nijednoj utakmici Chicago Fire-a. Nisam siguran jel\' ikad i preko TV-a gledao Chicago Fire. Cuj nastupao za FC BASEL ahahahhahahahahahaha znaci ako je bio upisan u skolu nogometa tog kluba odma je nastupao .... kome on maglu baca u oci
DW-mrs u 3pm...