Olimpijske igre u Pekingu
0
Nedžad Fazlija 45. u kvalifikacijama
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno je da na olimpiske igre ide onaj koji ima normu za njih.Cudniste ljudi odma prebacujete na neke teme Sarajlija,Tuzlak ;Zenicanin ,Mostarac itd.Smijesni ste.Ne Olimpiskim covjek predstavlja BiH koga briga jeli on Sarajlija ili sa nekog sela.
Djecak sa Dr... Trenutna situacija kad je rijec o malokalibarskoj pusci je takva da vecina strijelaca pogodi 4 serije po 100, a onda se gadja play off (najboljih 8). Za tvoju informaciju samo iz strljeckog kluba Vares postoje strijelci koji svoje serije zavrsavaju sa 100, a da ne govorimo o Tuzli, Zenici itd. Mora li biti sarajlija strijelac koji predstavlja drzavu BiH??
Pa dobro je li to 45. mijesto ili je 45. mijesto u kvalifikacijama. Da li ide dalje ili ne? Vijest je do zla boga konfuzna. U svakom slucaju, ne daj se Fazla
metnem ti ga!!! hahahahaha
Vidi se ocito da pojma nemate o ovome sto radi nedzad fazlika, bar u pucanju u malokalibarskim... on je imao zaostatak od 13 poena... u ovoj disciplini je svako tako usko... i od mogucih 100 krugova, pogadao je odlicno... Svaka cast Nedzade...
HAHAH, svaka mu cast, nema sta...Koja je ovo medalja za tzv. BiH? Evo pocinje Novak, da vidimo sta cemo mi uraditi...HIHIHI
samo naprijed!!!!!
Dobro je, bolje ne može biti. Vrijeme je da se nadje novac i krenu nove mladje generacije. A ti, dobri Fazlija, u sadašnjim svojim godinama, možda bi sa mašingeverom stigao ovog sa 599 poena. Ipak, ti si naš slavni strijelac. Hvala! Živio!
586 krugova, hmm.. Nedžade sklopi kundak i udalji se sa linije, pusku u sošku. Ne zaboravi pokupiti čahure i uhvati se olovke. To su uradili veliki strijelci-sportisti poput Rajmonda Debevca, Jasne Šekaric, Gorana Maksimovića itd. Ne sramoti se dalje..
Šteta, ali šta češ... Bit će bolje:)