Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekrivite Mesu doso je moderan Trener koji prati igrace savez politicari su ti krivic dok oni nebudu digli sport na noge nema nista sve jos nekoj magli.Japa ako nemoze ove ekipe pobijediti nrma sta traziti na SP.Sta reci za Vahu toje covijek ima discipline, puno radi njegabi stavijo za Minstra sporta Bih da rastijer ove Cobane u sume.
Vaha, mani se Japana, dolazi ovamo, sad si nam najpotrebniji. Meša se gubi na momente.
...Mesa je panj...
Opet se ovaj vozač formule upisao u strelce. Trebamo i mi pokušati sa nekim šahistom ili vozačem kartinga. Ko zna možda i nama upali :D