Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovdje maestralno, klasicno dodavanje, volim Nurkica ali cista glupost od ovog klixa, postali ste kao alo.rs
Juka loše igra već 4 utakmice. Užasan u završnici.Sinoć je izgubio ssiel sa Vučevićem. Suns Big three igraju odlično, plus Grayson, doknje Juka izgubljen i skokovi su sve što nud, uz vječno trčanjenu blok
Vollela bi vas vidjeti kako dodajete loptu u odlucujucim momentima na utakmicu. Dodavanje je bilo maestralno niti previse unaprijed niti previse unazad i dovoljno da Duran u naredne tri sekunde slibodno sutira na kos..
Kritika djeluje na klix, ovo Maestralno je rezervisano za Jokića, sad su ga pretjerali!
Juka samo slijedi svoje ambicije i svaku utakmicu pokusaj biti bolji i ne padaj kad ne ide jer vec sljedeća je mogućnost. Znaj da ce najveći neprijatelj ti biti nestrpljivost i ako jednom zabijes 30 da kazes dosta je...nema dalje i tako...
imal gdje da ste objavili da je embiid 70 poena dao, jbga to se desava jednom u 5 godina
KAT dao 62 poena
vijest je odma ispod ove
Ovako su jedno vrijeme na hrvatskim portalima hvalili sta god uradio Modric. Pa su tad izmislili novu rijec predasistencija. Hahahhha Pustite Juku da diše..
Isto sam pimislio.
nidje veze, ocekivao sam asistenciju ala Steve Nash a dobio ala Beciragic
Svaka cast Juki, ali brate maestralna asistencija, kao kada ja opisujem svoj maestralni seks koji je btw trajao 10 sekundi….
Ma nema sta, asistencija u stilu Inieste