Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tele je super. Samo nabijem ja njega i Caja Laboral i Duška Ivanovica i Španski košarkaški Superkup i Bilbao Basket i Brad Olesona i relativno mirnu noć i FC Barcelona Regal kao i Marka Banića. Hvala.
Mirza, Mirza, Mirza.. Ti mene ne da dovodis do finala. Dovodis me do ludila. I jos necega, ali vecinom ludila. Huh.
Uh, nemoj se pobratime baš toliko briniti za nas. Fala ti.
Je\'l Teletović u finalu Španskog Superkupa ili i njegova ekipa? Ne kontam?
bos.njaci san.džaka, od sutra do 15 oktobra se u srbi.stanu odrzava popis stanovnistva....Bojkotujte ovaj popis, zato sto ce sr.bi stimati podatke u svoju korist i cilj im je da bude sto manji broj Boš.njaka!!! Cilj sr.ba je da bude sto manji broj Boš.njaka u Srbis.tanu , tj. u San.džaku..... Bojk.otujte popis i nedajte da vas popišu.... Zato i sr.bi a i crno.gorci izmisljaju kategorije u popisu : nacionalnost Boš.njak i mus.liman ??! ili za vjeru isl.am i mus.liman ??! ili jezik bos.anski , boš.njacki i naški sve u cilju smanjenja broja boš.njaka i stvaranja smutnje kod boš.njackog naroda... zato bos.njaci san.džaka bojk.otujte popis u srb.istanu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je*e mi se i za njeg i finale kupa , vidjeli smo ga mi za reprezentaciju , borio se ko Dodik za Bosnu