Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakim danom sve vise pokazuju koji su ti primitivci, zedni krvi! Boze sto nam prvi komsija nije Svedska, Norveska, nego ovi hajvani :(
Omar Thomas je na tezi nacin naucio ko su i sta su Srbi. Nadam se da ce prosiriti \"dobar glas\" o njima gdje god dodje.
mi smo primitivci? pa jedina zemlja u regionu, koja se borila protiv okupatora, hrvatska, bugarska, albanija, madjarska, bosna su biile deo nacisticke i fasisticke italije, i vi cete nekom da kenjate? prvi svetski rat isto, uvek smo bili na stranu pobednika, nznm koliko vi imate godina sto pisete ovde, ali nije Srbija samo zadnji rat u kojem je pocinila strasne zlocine, Srbija kroz istorija je bila drzava koja je doprinosila svetskom miru.
kave veze ima Bosan sa ovom vijescu? tuca u BG i to izjestava ovaj propali portal .. uvijek ce Bosna biti sprdnja i kolonija srbiji dok postoji takva svijest
Njih sest na 1 crnju, eto kakve su to .p.i.c.k.i.c.e. treba ih 6 da bi crnju savladale ! I garant su dobili i batina ! .P.i.c.k.e srpske !
to je tamo gdje je tamno,gdje ni najbolja sijalica nepomaze,tamo je jos mrak,tamo se boje svega sto ne izgleda blijedo i ruzno kao oni koji tu tamu smatraju dobrim i oni se svijetla boje. PS. Cedomire Jovanovicu toliko je posla pred tobom da ponekad izgleda uzaludno i ludo. Ipak pozdrav i nedaj se.
Ovaj gospodin je bijelji ,neko mnogi gurbeti iz Bijeljine
kakva je razlika izmedju crnje i hobotnice??? hobotnica brze bere pamuk. tudum tssssss
eto sto su ti srbi .. odvratnije nacije odavno ne vidjeh ..
maded for pamuk
grobari.
se kurciti po Beogradu, haj u Gornjoj Maoci xD