Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA suuuuuuuuuu go lituania go!!!
reprezentacija nebeskog naroda izgubila ? ? ?
Bošnje, gledate li Srbiju na Svetskom? Uživajte, jer vi ste ispali.
Na ovom brdovitom Balkanu treba postojati samo jedan sport PLJUVANJE NA KOMŠIJU. Gadi mi se što živim na ovom tlu sa vama sirovine iz mezozoika. Od svih komentara nisam vidio niti jedan koji govori o kvaliteti prikazane košarke, (naravno jer nemate pojma sta je kosarka). U sve se mora upetljati nacionalizam i nacionalna pripadnost a niti jedan od vas velikih MUSLIMANA SRBA I HRVATA nema pojma o prošlosti jer sve sto zna je CUO od svog krezubog nepismenog dede, oca-babe koji je nekako uspio da završi 4 razreda osnovne škole i svojih nacionalnih lidera. (idijota) OSTAVITE SE SPORTA JER NE RAZUMIJETE SUŠTINU ISTOGA.
ja lijepe priče i komentara,čitajući vidim da su pojedini opterećeni ovim drugim,recimo primjer da su najveći protivnici homoseksualaca ustvari homoseksualci.
napolje cigani
znaci ti si lesinar neki jel :D a jel ti sporo i Citas i Pises? mora da si kasno kreno sa skolom! ko ce ga znat :/ vas srbe tesko citat isto zatvorena knjiga BIBLIJA
\"Litavski košarkaši\" Jel ovo sad novo po Bosanskom ili je lapsus... Litva=Litavci Litvanija=Litvanci E, 50 godina pricamo jednim jezikom i zavrsismo i skole na tom a onda postadosmo nepismeni preko noci, jer neko rece MJENJAJ... UZAS, kao i ovi komentari puni mrznje iznad Nego, Ivkovic je strasan trener i ne sumnjam da ce Srbe uvest u cetvrtfinale, a onda je sve moguce. Svidja mi se kod Srba sto nemaju naturalizovane amerikance da im igraju za reprezentaciju kao sve druge reprezentacije sa Balkana... A i mi smo nekad imali dobru skolu kosarke. Steta sto se to zavrsi :(
dje Dzeko ovdje ?
Zalosno je gledati ove komentar....
Жалосно је гледати ове коментаре......
srbija NEMOCNA PROTIV LITE??? USRA SE srbija.OPRITE SE SMRDLJIVCI.q
totalno si moderan srbine....majkemi
Mi smo gospoda i u pobjedi i u porazu. Nema heljp, udijeli, sadaka, đenosaid ... Proud to be Serb!!!
De ti lažni Srblje na spavane odma. Pravi Srblje ne pu_ši, nego pije rakiju ko guj_a ljutu. Reko mi je to, ti provokatoru nesrpski.
Kakav umobolnik osoba sa nikom voja.
Šteta. Nema više komentara, ali drhtitie! Srblje nije otišao spavat nego smišlja i piše sutrašnje komentare. Još žešće. Takav ti je moj drug Srblje. A sutra - Jovo nanovo. Prvi će se javiti a i ja, pa ćemo često menjati nick dok se glupani ne upecaju a mi odma na sledeći komentar. Pozdrav SRBLJE prinče ponosni!