Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda BH košarke. Ponos
HALO papci komentatori nije Kindže nego Kinđe. to mu je nadimak. Drugo slovo skroz, znate...
R.I.P. MIRZA
Bila sam ko klinka zaljubljena u njega. ❤
..aah, bilo je to neko drugo vrijeme, kad smo (svi skupa) bili respektovani, gledani sa zaviscu, a suocavanje sa nama izazivalo strah u protivniku... Vrijeme kada su vecina timskih sportova bila nas "fah", a kosarka na globalnom nivou nezamisliva bez nas kao glavnih favorita. Kad smo rasturali i jedne, i druge, i trece,..., Ruse i Amere, od Manile do Moskve, i dalje. Bilo je to....davno!
iznad UNIS stoji i tadašnji logo PBS (privredna banka sarajevo), slika je svjetska, na slici su četvorica od 100 največih košarkaša svih vremena: 4 - Dalipagić, 5 - Kićanović, 10 - Varajić i 12 - Kinđe ako ni zbog čega, ono zbog nepravde učinjene brisanjem i prećutkivanjem Varajića kao važne karike u "krilatoj" Bosni - neka je i propala - zaslužila je. (Tanjević) Hađić, , Bosiočić, Benaček, Varajić, Radovanović, Delibašić, Pešić, Đogić, Izić, Vučević... zlatni studenti zauvijek
Kupujte jeftinije 70% nego na Pik-u: http://goo.gl/o57Kb4
Nije Kindje nego Kindze!
Đ je u ovom slučaju.
Kindze hvala ti ❤️
Đ, nije DŽ
jeste, i sarajevo se njemu i pimpeku dostojno oduzilo parkom koji je napravljen prije 10 godina i od tada ga niko nije ni pogledao
eno na sokocu maloljetni vlah ubio tetku bas sam iznenadjen sto se vlasi kolju
@SDApobjeda idi seri nekom drugom
...kinđe na dresu nosio znak giganta "unis" sarajevo, a partizanovac znak mesne industrije"29 novembar" subotica. sad morete turit sebiju sa pogledom kobre i kezom talijanskog dona.
...ja slavim Čovjeka. što znači da sam pretežno "kratak" sa praznicima.