Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad moze nastaviti bojkotovati americku himnu i pljuvati po Americi,ovi afroamerikanci su nesto kao srbi i hrvati u Bosni,negiraju i mrze sve sto je bosansko,a cim se desi kakav belaj odmah se pozivaju na drzavu i drzavne institucije
fbUser1665426145 U Americi je po ustavu dozvoljeno čak i spaliti zastavu, nije u pitanju Turska ili Srbija. Ko ima malo mozga, shvata da je to vid patriotizma - slaviš državu koja ti je dala i takvu slobodu. A ko ima i najmanji djelić mozga, zna da afroamerikanci imaju mnoštvo razloga za bojkotovanje himne i da to sigurno ne rade zato što je to trenutno u modi.
Wow, wow halo ne mrzimo mi ovu državu nit Bošnjacki narod al uvjek cu pljuvat beskorisne uhljebe od politicara
Znači Griner za Jurij Orlova, ko u filmu, nema dodira za trgovce oružjem na veliko.
Samo muslimane vjernike ne razmjenjuju nikada. Za njih su predviđene dugotrajne kazne zatvore. Allah ih ponizio i uništio. Amin.
Biden je teški populista, ali ona je rijetko potkapacitirana osoba. Što ovaj dole kaže, crnci u Americi se ponašaju baš kao kmekave manjine u BIH.
Bio je takođe i ključni dobavljač oružja bosanskim muslimanima tokom rata od 1992-95. godine, prema Farahu. Izvor https://www.slobodnaevropa.org/a/ko_je_viktor_bout/2138407.html
Kakva joj je ovo zatvorska celija ko za papagaja. Ne moze se ni okrenut u njoj a kamoli ustat i napravit par koraka.
I gdje bolje nego sada upotrijebiti staru dobru - OD ZLA OCA I GORE MATERE-
Svaka cast presjedniku. Da i mi imamo takvog presjednika srbi bi presli na islam.
Bout had been involved with arms dealings during the Yugoslav Wars, especially with the Bosnian government forces during its uprising against the Milošević gov. in YU. Hasan Čengić, who was the former Deputy Prime Minister and Defense Minister of the Federation of Bosnia and Herzegovina is allegedly one of his former contacts. Both of them came into contact with each other given that they both stayed in Tehran during the 80s and 90's.
The Slobodna Bosna newspaper claims that Čengić was a business partner of Bout since then, when 200,000 AK-47 rifles went missing in transit from Bosnia to Iraq in May of 2006
Njezino? Jeste l nadrogirani? Njeno, nepismena stoko.
Lijepo mala. Sada napišeš knjigu kako su te Rusi mučili i budeš milioner.
Pravda je zapravo trgovina. Ne drži Themis bezveze vagu.
Totalitarni sistem, hapsi sportiste da bi ih đorao za kriminalce