Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja VELICAM jasenovac i OLUJU 95.. i mislim da su to dvije SUPER>-AKCIJE ! i eto.. sta sad? nista.. i ustanem kad JASENOVAC spomenem.
Mosnjaci, Ma boli vas patka sto niste dobri ni u cemu; izmislite \"sportove\" u kojima se niko nece takmiciti, pa cete i vi biti vrhunski u necemu. Evo vam nekoliko savjeta: 1. Brzo klanjanje uz sure 2. Brzo jedenje kadajifa 3. Razvijanje pite bez motke 4. Razvijanje pite sa motkom 5. Sporo ispijanje kaHve 6. \"Spelling bee\" u izgovaranju rijeci koje sadrze slova: c (meHko), c (tvrtHo), dj, dz.... 7. Troskog preko minskog polja 8. Sjedece kukanje 9. Stojece kukanje 10. Iskanje (izvorna muslimanska rijec) sadake 11. uvlacenje u pakas (to bi bili vjecni sampioni) 12. 100 prepone za hanume u dimijama 13. Sjedeci skok u vis 14. Duzinsko spavanje 15. Duzinsko kenjanje bez brisanja bulje Ja vam garantujem da ste za bar 10 od ovih aportova veoma talentovani i da bi se i vi na nekom od svjetskih prvenstava u ovim vama bliskim sportovima nasli na pobjednickom postolju slusajuci nepostojecu himnu nepostojece drzave.
Pa naravno da smo zlo,jel ti mislis da mi to ne znamo.Znaci,agresori,genocidasi,negatori genocida,seljacine,primitivci,koljaci,sta jos da dodam.Meni je jedino zao sto vi jadni,tako dobri,plemeniti i njezni,imate nesrecu da dijelite isti zvotni prostor sa nama ovakvima,sta ti je nesreca,zivot je stvarno nepravedan.Ovaj gore spomenu Oluju.E bravo,to je nacin kako se rjesava problem sa tim zlom,kao sto smo mi.Albanci su to isto uradili,to je recept.To i vi trebate da uradite.Jer znam da je nepodnosljivo zivjeti sa nama,zo je kazna sa neba(evo vidi jel moze normakan covjek napisati ovakav komentar,naravno da ne moze,u tome i jeste poenta,ja nisam covjek nego srbina).u ovom mom komentaru nije bilo sarkazma,preglup sam ja za to
@ Roko: mamici ti ga srokam. ti nekom reci \"smesni ste\" pa jade jadni sve ste izgubili a najbrojniji ste i imali ste SVO jna naoruzanje. ja bi se stidio da sam smrdin. kapiras ma.jm.une?
koji genocid??? gde u ruandi,da bio je.. u jasenovcu bio je holokaust da bio je sangajski pokolj bio je genocid nad jermenima bio je ... za druge nisam cuo?
ja se iskreno nadam da ce ta bih izvuci Srbiju na tom prvenstvu,pa ima da se ponovi srebrenica u kosarkaskom smislu JA NEGIRAM DA SE DESIO GENOCID U SREBRENICI I STA SAD
KAKVI ZLOCINCI..STA TRABUNJAS,,JOS CE NAM EVROPA ZA KOJU GODINU RECI HVALA STO SMO DERATIZVALI BALILUK!
NORMALNO DA SRBIN NECE IGRATI ZA DZAMAHIRIJU,PA NIJE NJEMU KLAO DEDU MUSLIM IZ SIRIJE VEC KOMSIJA MUJA I NORMALNO DA VESTACKA DRZAVA NE MOZE DA VEZE JACE BILO KOGA ..DRINA JE SAMO REKA NA KOJOJ SA OBE STRANE ZIVE SRBI
Opet sadaka! Pa promjenite ime tih 24% BiH u \"Sadaka i Kuknjava\" Smijesni ste BHalije!
@MP Sjajan ti komentar,zalosna istina u vezi BiH Sporta
@ Raso: kako su samo jadni vasi kosarkasi.. sta li oni misle dok svira vasa himna (odvratna) gdje CIJELI svijet zna da ste zlocinci.. i gdje mnogi na zapadu znaju da su srbi zlo ovog svijeta.
E kazu da je sex fin, kad nas zguze bas ce nam biti fino, mi smo zemlja u kojo se borimo sportom protiv droge, koliko smo dobri u sportu pokazuje da nas se sve vise i vise navlaci na gudru.
@ SELJACINA CH...: ne ! dijelicemo spomen plakate OLUJA 95 . i pricati o uroti vatikana i USA protiv pravoslavlja.
Možemo mi i doleko dogurat na EP. Vrijeme je da se nešto i nama lijepo desi.Naprijed Bosno...
Pa i spanci u crvenim dresovima odaju pocast himni bez teksta, g.l.u.pko.Osvojise sve sto se moze osvojiti. Pazite se vi da ne naletite na Turke sada na SP. Jadna li vam majka. Ali necete te vi dotle dobaciti.ahahaha