Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUNCERIIIIIIIIIIIIIIIIIII KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJ KAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ I NAKON 500 GOOOOOOOOOOOOOOODDDDDD TUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNCCCEEEEEEEEEEEERRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJ
http://sport.blic.rs/mundobasket2010/vesti/180909/Tunceri-iz-auta-u-finale
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/1131/Video/764668/Turska+linija.html
Kako smo mi Turci raz.gu.zi.li srbadiju. ahahaha Placu jos i danas srbcici. Kao sudije su nas pokrale. ahahahaha Ma nije srbcici za vas kosarka . A kako smo vas iz.j.e.ba.li ahahaha Mislili ste s nama kao protiv hrvatica u zadnjim sekundama dobijati tekme. ahahaha Puusiona,puuusiona. Kako nas Hido igra, ajooooj tito dragi. Ajmo setnja srbcici,aajmoo setnjaa. Druga smo najjaca nacija u kosarci. Mi Tuuurciii!
Kako nema onog Bajramoviica, sramota za fibu.
Sta reci, Turci su kao pravi domacini pokrali Srbe i ukrali finale, zato su i nabuseni, a da je Srbija igrala finale, sto je objektivno i trebala, siguran sam da bi pruzili mnogo veci otpor Amerima, ipak su Turci ku-ka-vi-ce.
a Mujo u kojoj je on ekipi,, njega ste zaboravili a igrao ka i dijaman Džeko,,,,
ne bih se slozio da su amerikanci dominantni, jednostavno sve im se slozilo, otisli su u laksi dio zrijeba, do finala nisu imali neke protivnike, a i turska je dobila poklon finale. Dosta sam u zivotu pogledo kosarkaskih utakmica i zato mislim da bi ekipe s druge s strane kostura (spanija,srbija,grcka) mogle da ih pobijede, ali se potrefilo da su ove tri ekipe morale da eliminisu rano jedne druge. Pa protiv dosta jace amerike spanci su na olimpijadi igrali egal.
jao evropljani nek se stide,koja ekipa im zlato uze...kevinu svaka cast,ali vise niko ne bi bio razmatran za dream team,pravi dream team
A zasto u toj petorci nisu nasi dijamanti Dzeko i Misimovic?
Teo Srbine! Pos.eremo te!
Teo Srbine!
Aferim nasim Sandzaklijama Hidajetu Turkovicu,Semihu Erdenu,Omer Asiku, Keremu Gönlumu....