Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledao sam utakmicu uzivo - Nurkic je zaista impozantan igrac, i za razliku od mnogih centara, djeluje veoma agilno i mobilno za svoju visinu i tezinu, mlad je, i neosporno je da se novi trener Mike Malone odlucio graditi buducnost na centru / krilu Nurkicu i Jokicu. Mislim da je Denver dobar i mlad tim , odlicno okruzenje za Nurkica da nastavi izgradjivati karijeru i poboljsavati svoju igru.
"Dobru utakmicu"? Kakc vas nije stid. Igrac koji ima 18 skokova i 5 blokada uopce u NBA, a pogotovo protiv jednog od najboljih centara svijeta je zvijer, a nikako "dobra utakmica"... No, vec smo navikli na ovakve smijesne opaske od vaseg amaterskog glasila.. Nego, kako je Harun, sta radi, boji li se prdekane?
Nemoj dirat ZMBT Haruna, naivne bosnje se i danas u njeg kunu
Ovaj momak zna igrati...trebao je barem ovaj put 14 ubaciti,da djempro u Premieru!
isti sam :(
@mustafadjapa HA,HA,HA,jebaji ga!
Samo gazi Jukaaaa...