Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Košarka na nivou rekreacije. Navijanje da izbaciš svakog koji je kupio kartu. Sarajlije ne vole košarku. Bosna prvak Evrope bila 1979 a 89% utakmica igrala u maloj sali Skenderije. Malo brutalno al istina.
Hajde suti frustranko. Pusti nas da uzivamo i prebaci se na hrvatske ili srbske portale.
Kad u gradu sretnes me s obje ruke grli me siri ponos grada svog uz BH Fanaticos
Neka fudbaleri vide kako se igra za reprezentaciju
Svi su se borili i igrali onako kako treba da se igra. Ali opet Vedran Bosnic. Iako su pobjedu realizovali igraci. I moram istaci Amara Gegica, za kojeg sam znao da igra dobru odbranu, ali danas je odlicno igrao i u napadu. Odlican osjecaj kod ovog momka za igru. Nepravedno mozda od mene, ali eto.
Svjetle tacke u ovoj drzavi su Kosarskaske reprezentacije BiH. JJ i Musa respect !
Ovo su pravi Zmajevi, ovako se igra za domovinu.
respect...💪🏀🇧🇦👍
Bravo momciiii 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ovo su zmajevi