Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzabe ti telalio. Kliksovci odmah otrcali Markovicu po izjavu o zainteresiranosti svjetskih klubova za nase juniore ...
samo tako nastavi, selektore, samo molim Boga da Sikiras bude spreman da igra na EP, i idemo po zlato
Momci vama svaka čast.Vi ste jedino dobro što se ovdje dešava.
Samo pobjedite srbiju ostalo sta bude!!!
Pojma ti nemas druze moj!!! To je draz sporta utakmice da budes bolji komsije isto kao djete a cisto sumljam da si ti igr'o ba budes bolji od susjedne mahale, ulice od nekog protiv koga je pobjeda veca slada. Nije isto pobjedit Estoniju i srbiju tako da izrode manjeg entiteta poklopi se!!!
Pandža ima kvalitet kao trener, prvi put sam ga primjetio još dok je Vitez trenirao kada su na jednom turniru dobili Cibonu, ili je bilo izjednačeno, ne mogu se sjetiti. Uglavnom, momci iz Viteza koji su daleko slabiji bili i što se fizike i talenta tiče protiv ciboninih grdosija uspjevali parirati. Na toj utakmici je i košarkaški lajik vidio da dobar trener poboljšava ekipu za duplo.
koji sex ocami :D
Neki iskusniji i stariji 'treneri'' i ''menadzeri'' prepoznace se koji, bi trebali da uce od ovog momka kako se daju izjave .... Svaka cast !
Al fakat,zrelo i odvažno...
Apsolutno se slazem. Doslo je vrijeme da ove nove generacije nauce jednu drugaciju sportsku kulturu od njihovih predhodnika. Nazalost sportsko novinarstvo mora dozivjeti preobrazaj također kako bi znali napraviti prave analize i sportsku kritiku. Samo tako mozemo biti u vrhu inace i dalje cemo tavoriti. Sad je ljestvica postavljena visoko i ocekivanja su veca ali moraju i nasi sportisti, u ovom slucaju mladi kosarkasi i strucni stabovi i sprotska javnost da budu max profesionalni i sportski edukovani. Ima se sta nauciti od ovog mladog trenera. Sretno decki i u pamet
MOMCI HVALA VAM ZA SRECU OD GALAKSIJE VECU!!!