Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo smo mi mogli i sami organizovati u Vojkovicima al Neno naivan ko francuska sobarica hahahahahahah
Zar se ovako bruka jedno ime kao sto je Radivoje Korac i turnir igra u selu !\"???? sta se to umisljaju ovi iz fondacije nije mi jasno zasto se izbjegavaju drugi klubovi iz Sarajeva na turnirima daleko bolji i jaci od Bosne i zasto je samo 4 ucesnika i to dva kluba iz Srbije pa se turnir naziva Medjunarodni zar ne bi trebalo jos ekipa ukljuciti !??? Uzas tragedija Bosne se nastavlja
smjesno u Vojkovicima hahaha pa zar to nije sramota Medzunarodni turnir .. ovo ce biti i prvi i posljednji put da Barselona dodje kad vide gdje igraju i kakv je turnir nema sanse da se vise pojave u nasem gradu sramota za Fondaciju i Nenada Markovica na celu fondacije smetljar i prodana dusa .