Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca od 10-15 godina, joj sta vi objavljujete..
Ja gluposti
Svaka cast momcima, prave patriote !!!
U Skenderiji igra i postoji jedino Odbojkaški klub Bosna, igra Premijer ligu i nije mijenjala ime zbog finansijskih problema. Ovi ostali...propast. I da, ima svoju pravu publiku.
Podržavam navijače Bosne.Isti slučaj sa Slobodom i Tuzla City, niđe veze a da je da se prikaže kao gradski derbi.
Bosna nekada bila prvak europe a sad na nivou seoske lige fuj, fuj,fuj
Idemo Bosna! Idemo snazno i profesionalno ! Titula za 2-3 godine! Hitno naci kosarkaskog Mirvica!
Ovo su im roditelji napisali
Stvarno loša furka je ušla među, mogu slobodno reći djecu, nema 15 godina ono bi da se bode zbog boje..
Ima istine realno.. ali novinaru kad se svi oni saberu nemaju 50 godina, da se mozda lica zamagle? Ovo su djeca iz skole kosarke vjerovatno KK Bosna
druze to su djeca, o cemu vi?
Koji besmisleni natpis.Kakvi su ovo kreteni. Vase su samo gace na guzici...
Pa ubili vas samostalni poduzetnici moji vi...Pa oni kad je Bosna bila svjetsko ime, nisu ni rodjeni bili...Ili su bili od stoca selo kameno, sve im j... S....čko
Spars je Travnicka Tvorsvina a KK Bosna vise nepostoji ovo je neka umjetna Verzija Kk Bosna Royal ! a onu pravu Kk Bosnu je ugasio Konakovic za sva Vremena !
Djecija posla...
Evo citam i nmg da vjerujem. KK Bosna odavno nije sto je bila. Podizanje nekih glupih parola ne znaci nista. Licno volim KK Bosna ali nemam ni nista protiv Sparsa. Bilo bi dobro da bude kosarkaski derbi u gradu zasto da ne. Neko bi mozda navijao i za Sparse. Parole su vam u najmanju ruku glupe.