Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam, bojim se da je on dostigao maksimum, a to nije ono što sam želio i očekivao. Jako sam razočaran njegovom igrom protiv Francuske, to su utakmice u kojima ima odriješene ruke, kad treba da ide preko 30 poena, ali ne može.
Odlicno?? Dzaba kosevi kad u najvaznijem trenutku loptu poklonis i izgubis utakmicu!! Opet greske zasjene sve dobro sto radi. Niko u citavoj euroligi ne pravi greske ko Musa!!!
Nasa mjesna zajednica svakog mjeseca dodjeljuje nagrade za najboljeg i najgoreg komsiju, dzaba sto sam dobar uvijek sam najgori, mozda jer jedini zivim vani
Ne vani u Njemackoj, Austriji, Svici, jedini nemam kuce i spavam vani, pa im smeta moja komfornost
Musa je jos uvijek ssamo dobar igrac
Trener budaleše,hoće da mu svi igraju i onda ne razigrava glavne igrace! Btw,na pocetku utakmice uručuju Musi MVP nagradu, hrvatski komentator na SK ignore,ni crne ni bijele! Valjda imaju takve naputke,samo "rvate" uzdižite!
Isto sam primjetio , ni riječi o nagradi, smrad usmrđeli.
odigrao odlično hmmm,msm moglo je i bolje,puno grešaka ponovo ali za poraz nije sam kriv,svi su podbacili