Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bagro politicarska obnovite ove skakaonice i bob stazu na Trebevicu....
Mafija je to, kako to nikako da skontate? Sroga legalno prolazi a političari (clanovi mafije) im služe da ih pokrivaju..
cekaj ba pa tek je rat stao...sacekajmo da naprave sebi jos po koju vilu vikendicu i stanove da rentaju bez poreza...samo nek ne puca...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj POPENJE,cuuuujjj popenjeee,hahahhah druze nepismeni,ne saginje,napinje,naginje se,itd itd a nikako popenje,moze samo uspinje u tom tvom kontekstu koji si mislio (ali nisi znao, zato sto si kupio diplomu) i popne se
al me popenjirrraaa...
mene bi bilo stid odvesti ga gore...a moze se sve fino urediti,ne kontam na Bjelasnici se izgradio grad,a Igman ko j...
Baho nije popularan zasad.
Ilda Humić nahranila kokoši.
Evo sad ću suzu pustit!Kome više šuplje udarate o multi-kulti Sa!
Kakav ste vi portal postali, gluho bilo, da vam je ovo vijest dana, da se dvoje staraca Bahro i Kukoc popeli na skakaonicu Igman. Gluho bilo. Pa onda nije za cudit sto nam je drzava ovakva.
Kukoč... Jedinstven i poseban košarkaš,van svake sumnje...
Papci u sakoima čojk casual, neopterećen...
POPENJE??!! Sunce ti jbm nepismeno i seljačko. Danas je službeno djeci priopćeno da ovdje živjeti neće.
Sa uhljebima iz turističke zajednice,jel imao neko drugi da ga dočeka?!
Je li se i ulojeni Smradahudin Baho zvani vegeta popeo? Da je barem za 30 godina karijere naučio košarkaška pravila...
Vegeta🤣
Mene bi bilo sramota odvesti ga tamo i reći, vidiš ovo je rat porušio prije 30 godina. Mi uglavnom kosimo travu da pokažemo kako smo nesposobni.
Kako su samo tužne ove fotografije. Kakvi smo mi termiti. Uništiti ovakve potencijale mogu samo idioti. A može se i sada obnoviti. Da dobiju skakaonice pravu ulogu. Imali Boga da sudi ovim ljudima.
Mašala što je porastao za 36 godina