Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOSI OVOG DJEDOVICA U PM DOSADNI STE VISE SA DJEDOVICEM TELETOVICEM I NURKICEM , TI LJUDI SU IZDALI BH I NE PISITE VISE O NJIMA
Ko je Nihad Đedović? Nikad čuo
I još nešto, Vranješa se smatra neprijateljem jer je imao tetovažu RS na ruci, iako momak gine za sveti dres i uvijek daje 200%. Njega mi stavite na naslovnu. On je moj ZMAJ! Jbo ove uhljupekoji prodaju državu za sitne pare. Mrš u p.m.
Zamolio bih Klix.ba da posvete pažnju evropskim prvacima koji su juče po deveti put pobijedili zlato, ili mladim košarkašima. Izdajica tipa Djedović i Nurkić mi je pun kufer. I nemojte se vaditi na to kako je Djedovic nekad davao novac za repku jako bi pomogao jer su i drugi košarkaši. Djedoviću i Nurkiću, od.ebite!
interesu me samo zasto ste kao naslov postavili sliku bivseg reprezentativca, pored ove dvojce koji su aktualni kakvi su takvi su borili se igrali za BiH kada je ovaj uzeo njemacko drzavljanstvo i vjerovatno ce kroz dvije godine i nastupiti za njihovu repku...