Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je Bosna dočekala...
Isto kao i Cibona i Split
+23 posve zasluženo
Skoro Sam gledao u mejdanu Sloboda sa pola snage pobijedila Zrinski to je Tako losa ekipa ba parketu da mi nije jasno kako su oni dobili Bosnu ????
Bosna smanjila na 4 razlike (44:39) haahahaa a jbt
Nikad se Bosna od Konakovica nije oporavila.
Koja je ovo bruka i sramota, od ponosa Bosne i bivše Jugoslavije na šta je KK Bosna spala. Ne trza se ni kanton ni Grad Sarajevo da Bosna bude ponovo ono sto je bila, i oni ni najradije da klub u potpunosti propadne. A i Ima ih još koji su vodili klub u Goodyear ligi (sportski direktori). Uglavnom, svi su doooooobro “izmuzli” Bosnu, ne smiju ni da puste u javnost šta su sve radili u doba Bukve, Konakovica i Imamovica, od napuhavanja cifri u ugovorima do bjanko računa….
Koliko ja vidim , samo zadnji ispada a to je Celik..Da li je autor clanka siguran u ovo sto pise?
Treba skinuti nesposobnog vjecitog predsjednika Bradica, pa krenuti dalje. Bosna sto dobije para iz budzeta, potrosi na Amerikance i ex Yu igrace. Nisu u stanju igraca izbaciti.
Tuga… samo ime kluba vrijedi kao ostatak lige. I da se tako devalvira simbol sporta u Sarajevu. To treba znati sje.ti. Ali kome pričati. Provincijalci likuju, samo se par građana još uvijek sjeća one Bosne…
Dok su džamije pune nema zime
Bravo glavni grade. Gradu za rođendan 79' i da nije bilo te titule ne bi bilo ni olimpijade to je i Mirza izjavio. A danas seoske ekipe gaze Bosnu...ljudi bez m... i časti, šta znaju seljaci šta je Bosna njima je trafika kulturno okupljalište
Dobro je da se ima gdje i ispasti
ZRINJSKI ponos herceg bosne
ebo ti erceg bosna mater
edi goovna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta sarajlice uradise od Bosne