Dobar početak kvalifikacija
0
Košarkaši BiH nadvisili Ukrajinu
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci su solidni,ali daleko od toga da mogu igrati na EP. Kvalitet im fali.Za nadati se da nece ispasti iz a divizije.
@Tvrtko the kitha ...ti si jedna obicna seljachina, jedan morbidhni kreten, parazzit i svi takvi kao sto si ti ... papchino jedna ti nisi niti na jednu obicnu vijest napiso neki normalan komentar, a da nekoga ne vrijecas! MATHER DA TI YEBBEM POGANU CHETHNICHKUUU...izadji na ulicu da te vidim, predstavi se ako smijes KUKAVICO!!! da te razgulim i sve one koji su ko ti... budite jednom normalni i pohvalite suzivot i nesto sto valja ... GADI MI SE OD TAKVI KAO STO SI TI!
ajd nek su ljudi pustili nek i talibani jednom pobjede. vec su bili poceli da placu od muke sto su u svim sferama zivota truba.
bravo momci idemo BIH
Trebalo ih je nabiti sa vise razlike. Sad Madjare uzeti na strani i to je to.
utakmica je bila dobra i vise nego od ocekivanog...svaka cast momci, al to nije nista nego treba ici dalje. VARDA je pravi gospodin. covjek je pokazo kako se igra kosarka, glavom, mozgom, inteligencijom, a ne silom...svaka cast majstore! bavcic se popravio. mene je pozitivno iznenadio. samo da tako nastavi...nesovic je malo nesiguran. ciste zicere fula...momak jos nema osjecaj sa loptom kako treba, al valjda se popravi... domercant takodjer dobar. mislim da nikad nije bolje zaigro u drese reprezentacije...sabit je svoje LAKERS-e odlicno vodio ;) rotiro ih je ko da igraju rukomet...svim momcima jos jednom svaka cast! @srb.in TI MENI PU SHI KARUUU SELJACHINO JEDNA NEKULTURNA!
Kakav je ono CRNI Bosanac, nekako mi se odmah ona pjesma od Ede Maajke vrati.
bravo
imate vi nekog pjesnika kojije napisao da smo nadvisili
Slika7 je vjerovatno sama djevojka pa sebi pise komentare mislim ovo ono nidje vezzee
OVA REPREZENTACIJA JE SVIJETLA STRANA NASEG SPORTA,KADA SE NEPLASIRAMO BUDE SENZACIJA ...NAPRED BIH DO POBJEDE
Ja cu se onesvjestit....pa koja je ovo ljepotica. Kakva ba utakmica? Ja se nadam da joj je ono buraz. Daj ba malo i nama sirotinji ovakve ljepote. Pozrdav svima.....Srbima nasim najvise, ali od srca :)
Kaka plavka, ja bi prije onog chelu kraj nje nachuturio...
Dobre plavke ocam
Varda turcine na/pu.si se srpske kurcine i svi ostala poturad