Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo
18
Košarkaši BiH izgubili od Latvije sa 16 poena razlike
Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje samo Wright trci, skace, postize poene...jadan momak, umire dok se ostali setkaju okolo a pri tome je najnizi i opet se bori sa najvisocijim kosarkasima....Pa stvarno, momku svaka cast a ostali neka se stide!
@emir KAKVA CRNA LITVANIJA, OVO JE BILA LATVIJA ILI LETONIJA Xd
odbrana je sranje
GLEDAM NAVIJAM NERVIRAM SE GLEDAM NAVIJAM NERVIRAM SE GLEDAM NAVIJAM NERVIRAM SE GLEDAM NAVIJAM NERVIRAM SE GLEDAM NAVIJAM NERVIRAM SE GLEDAM NAVIJAM NERVIRAM SE GLEDAM NAVIJAM NERVIRAM SE GLEDAM NAVIJAM NERVIRAM SE S V A K U J E B E N U U T A K M I C U
i opet isto i ista priča. Teletović i njegove trice!?!? Pa eto pitanje Aci i ovim ovdje stručnjacima: šta da i pogodi sve te trice što profula?!?!? I opet bi izgubili!!!!!!!!!!! Nema igre.. Ako se igra zasniva je li Teletović horan ili nije horan, ima li trica ili nema - neam od nas ništa. Ljudi nas probijali u odbrani al ividi to Aco ali izgleda nema petlje da istjera Mirzu i da se na njega izdere jer nije mu repka čačevina.... A i novinari su krivi za sve ovo, napalijaju nas pred ove kvalifikacije što god da je. Džeko, Džeko.... Teletović.... Kad krene taj prokleti baraž - onda vidimo gdje je naš sport uopšte... Latvija i ostali rade, i sad tek je krenulo i kod nas, dok ne dođu ova djeca od Markovića i ostalih nema od naše košarke ništa. Albanija, Mađarska, Austirja, Belgija - tu smo mi...
Aksi Ti si naš idol, a ajde sada tutanj.
Vama je euforija kod kvalifikacija za euro u košarci na koji ionako idu skoro svi a vidim da vam je i to upitno. Gledam broj kometara i preporuka i mislim se, oni su sigurno neka velesila u košarci kad je to tako populano kod njih kad ono odem na wikipediu i najveću bih uspjeh je 8 mjesto na euru a na ostalim natjecanjima niste ni bili nikada. Što reći, jednostavno za vas nije sport.
SINANOVIC NE MOZE DA ZAKUCA , JOJ LIKA CUDNA
MIRZA TELETOVIC SAD POD RUKU SA FAZLIJOM PA PO SVADBAMA ROKAJJJJ DO MILE VOLJE MAJMUNE !
pa jesmo li mi normalan narod? treba podrzati momke kad je najteze.. nemaju oni gubitnicki mentalitet, nego mi imamo glupu euforiju, i jos gluplju kritiku kad gubimo. dosta je toga vise. idemo na europsko 100%, a kad odemo tamo probudice se inat silan bosanski, pa cemo vidjeti komentare ovih eksperata za kosarku, fudbal (sport opcenito) hvala. naprijed bosno!
Pa dajte susjedi cemu panika, pa poraz je poraz, ali kvalifikacije nisu zavrsene, gledajte naprijed, siguran sam da cete se uspijeti plasirati, glavu gore, ne dozvolite da vas jedan poraz demoralizuje, sigurno cete putovat na EM, glavu gore susjedi.
Uvijek se iznerviram i uvijek gledam i navijam. Slažem se, ovo je katastrofa, Aco ne zna od taktike ništa, ako krene šut, krene, ako ne krene, onda se vadi kako nema klupe. A on je birao sve igrače, što ih vodi kad ne računa na njih? Druga stvar je autoritet, koji on očito nema. Radi ko šta hoće, odbranu neće niko da igra, a šuta se ko na malim olimpijskim igrama. Kapa dole jedino Wrightu, koji je veći Bosanac i Hercegovac od svih u reprezentaciji. Čovjek gine, jedina konstanta i jedini borac na terenu. I opet, džaba sve, valja gledati, nervirati se, navijati i skupljati pare za Sloveniju.
Aco Petrovic uzasno vodi ovu selekciju ..u timu imamo jednog dobrog igraca (Teletovic) a ostali neka srednja zalost ....cijelu utakmicu igramo sa 6-7 igraca..nemamo adekvatne izmjene a i Teletovic ko da je na teniskom terenu oponasa onaj aparat za ispucavanje loptica...cim predje pola dize se hadzija...
svaka čast malom Buzi, zaista, za dvije minute je pokazao mnogo više od pojedinih ;)
Adin i Nedim su ponos nacije !! :D
Za državu koja se raspada mogu igrati samo invalidi. Čudim se onima koji se čude što nazovidržava u raspadu gubi, ja šta će drugo, i ne samo u košarci, nego u svemu što postoji.
yebiga, ja stalno govorim - dzeku i ibisevica zajedno ubaciti u napad!