Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste u nekom debelom zanosu, Crnogorac je vazda Srbin bio a sto je Milu drugacije odgovaralo zadnjih godina to je sasvim razumljivo. Zavadit nas sigurno niko nece a posebno ne jedini narod u evropi koji je primio islam. Okrenite se oko sebe i vidite ko vas voli u EU. Svako dobro.
E neka vas svi vole a nas neka mrze,,samo da nas ne vole kao vas
Nije on nekadašnji crnogorski već srpski košarkaš!
Kome je Milo dobar , sada ima slobodnog hoda pa ga agitujte da dodje za premijera federacije, ili bar nekog kantona ili ministra..ima tu prostora, za uljebe fino se federacija pobrinula za to.
Pa svako ima svoje simpatije i pravo na svoje samoopredeljenje i mišljenje. Stvarno Vas ne kontam, ali nikako. Ako neko ima kontra mišljenje, neprijatelj, bosansko mrzac, srbo četnik...pukli ste...
Kad kažete “chetnik” Srbinu vi nas ne uvredite. Prave chete su kraljevska zvanicna vojska
Prave chete su zlocinacka vojska obiljezena klanjem i ubijanjem.
Pa dobro, kako god, opet ćete biti gubitnici kao 1995!
E Nek se Vesele i Zukorlic,Konakovic,Dritan i ostali veseli se Srpski rode ! Mamu vam izdajnicku
I njihove će se se vesele njuške brzo kadati. Evo novih izbora za godinu.
Ova srbadija bolesna nacija jbt
dobro, cemu mnozenje ch.etnika i njihovih stavova na probosanskom portalu? koga zaboli ona stvar za njihovo misljenje kako je sve na svijetu ukljucujuci i svemir srpsko, bolesna nacija
Pas velikosrpski,a ne sportista.
Ronjase
Četaljska posla
Kakva stoka Bog te stvorio...opet hoce pod Srpsku šapu