Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj \"kosarka nam tone\" hahah kao da vam je nekada bila visoko :) Niste vi Srbi da budete dobri kosarkasi :D.. a nekada ste bili... (mislim Srbi, naravno ) :)
hahahahaha koje budale.cuj bolji od mense,nemate vi pojma o kosarci,uhvatite se neke druge teme,na pr o fudbalu ili o problemu agrara kao i ostali seljaci
ovaj isti htiler
nisi ti kosarkas, ti si BASKETBALIYA
Sabit Hadzic je jedan slab trener koji je ima srece da vodi tada jaku repku BiH gdje nista nismo nikad napravili na smotri najboljih upravo zbog njegovih limita. Kao sto je Markovic bio u Bosni pod Mensinom palicom, tako je i u repki bio pod Sabetovom - tacnije - sve uspjehe obe Bosne su iznosili igraci, a da je bilo boljih trenera bilo bi i boljih rezultata! S druge strane, Sabe je vodio i Bosnu u eurokupovima i gubio po 40 razlike, a s Bosnom nista posebno nije napravio u tada jadnoj iskrzanoj bh ligi, kao sto nije napravio ni u inostranstvu. Covjek rotira samo 7 igraca... Sabe jeste pametan coek, ali nije neki trener, tako da Bosna nista s njim ne bi dobila i da ima i jaci igracki kadar, al da je bolji od Mense - JESTE!
ma nije problem ni u hadzicu ni u markovicu ni bajramovicu .. budimo iskreni.. igracci ne igraju visse zzarom dzevde alihodica nene markovica samira lerica itd itd ... nije to bila kvalitetnija repka (ili bar ne toliko ako jeste do danasnje) ali ... srce fali... srce... te glumci povrijedeni te umorni te pordicne obaveze .. to je razlog... ssto se bosne ticce.. krize dolaze i prolaze.. izvucci cce se bosna vecc iz ovoga.. sehovac uopce ne stoji losse.. samo naprijed...
hahaha,ima slicnosti oca mi muwhaha
Ovaj vam sabe isti ja, ocam\'
ma libo nas tuki Sabite, imamo mi sjedecu odbojku.
Koji si ti kur.ac duvo kad kazes da je Sabit bio vanserijski igrac,haj matere ti nemoj pametovat...
Reprezentacija je imala zajednistvo dok je sabe vodio.Timski duh sto bi se reklo :)) Kod Mensura je rapsad sistema.
Na prvu pomislih da je hićo na slici :))))
Hahahaha, jest, ovo je upravu ovaj iznad, Sabitov napojznatiji savjet je bio \"hajmo malo, hamo malo u picku materinu\"... :) Ali ne moze se njemu osporiti kosarkasko znanje, niti rezultati to je jasno! Ipak je to covjek koji zna svoj posao, i koji u moru trenera bezveznjakovica, koji nemaju rezultata, vrijedi puno vise! Pa sjetite se samo smiurije sa Markovicem kao selektorom, a i ovih stvari koje se desavaju sa Bajramovicem....smijesno! Sabit je od ovoga cime raspolazemo broj jedan!
1. Sabe, ima OLIMPIJSKU MEDALJU, .... 2. Vodio je reprezentaciju na Prvenstva... 3. Bio je vanserijski igrač, kad se na ovim prostorima igrala KOŠARKA, ovo danas je rekreacija u poređenju sa nekadašnjim tempom i kvalitetom igre.. 4. .. ali, međutim, neko hoće krize i padove, jer samo u takvom okruženju glumi velikog poznavaoca.. 5. treba zabraniti djelovanje BEOBASKETA u BiH....
Kad je on bio selektor uvijek smo putovali na EP, naravno da je imao grešaka, ali ovi današnji ne mogu niti da se plasiraju. Razlika je jasna.