Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi nasi bi real sjebali
@shahzudin strani državljanin dobija novac a legenda košarke ne
Sram vas bilo govna jedna uništili ste jednog giganta i evropskog prvaka . Dok Zvezda tuče Barcelonu i Galatasaray vi ste bivšeg prvaka Evrope doveli do gašenja . Bošnjaci niste sposobni jedan klub imati , a kamoli državu .
Spavas li mirno, Konakovic Elmedine? .ebem ti zenu
sport je biznis. ako hocete dobar i uspjesan klub onda ovako moraju tribine biti pune svaku utakmicu. gdje ima interesovanja tu ima i novca. ako sarajlijama nije zanimljiva kosarka tj. kk bosna, ne vidim razloga zašto se ne bi ugasila? očekivati da država održava klub gdje dođe 300 gledatelja je besmisleno, nebitno da li se radi o nekadašnjem evropskom prvaku. isto važi i za fudbal!
svaka cast!
nek promijene boju dresova u plavo i ime u Zeljeznicar... to bi bilo dovoljno za pocetak.
@BORDO DNK znam ja kakva je ona... zato je i ne volim
KK Bosna mjenja naziv u KK 24%
Pa kako 24%?? Pa vise vi prometa napravite na Klixu nego mi iz 24%, redovniji ste i vise od nas pratite sve sto ima veze s ovom drzavom ?!?
Nihad Imamovic (stvarni predsjednik SDA Stari Grad a ne onaj mali ljigo Skaka ) i Dino Konakovic unistili su taj klub a sada unistavaju Kanton i to temeljito .Narode probudi se i tjeraj govnjivom motkom đubrad napolje!!!
Nije Eki nemoj da lazes
nije za sarajlije navijanje!!!!
Tito je umro u 3 i 05, mi smo u 3 i 10 vec bili u govnima
Moja Bosno šta ti budale uradiše..
SMRT SDA I NJIHOVIM GLOOSOOCIMO IDETE DOLE USKORO
Bosne je bilo i Bosne ce biti
Niste trebali ni danas dolaziti! Ne bi li dao Bog da neko hoce tog nekadasnjg giganta kosarke a danas propali kolektiv, da kupi i od njega napravi zdrav klub.
zašto sad tolika posjećenost, šta je bio problem da se i prije dolazilo na utakmice i punila sjedeća mjesta. nego se sve mora čekati u zadnji tren, i to pred gašenje samog kluba. možete davati sada podršku i do sutra bez prestanka, ali kasno marko na kosovo stiže
Bosna nikad propasti nece.
Koje ba stanje hiobernacije, pa nije mrki medvjed, bolje da ste rekli pokojnici ili rahmetlije.