Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svasta, svaka cast za komentar! sloboda tz, davno je to bilo o cemu ti pricas! Sta ste nam bolan vi omogucili!? Koncentrisi se na to kako smo vas sad derali i uzivaj jer cemo i dalje to raditi! Bosna je sampion!
Čestitike!
s obzirom kako nas već godinama dočekujete, psovkama, uvredama i vrijeđanjem samo što smo iz Sarajeva (čak i kad igra reprezentacija), ne vidim nikakav razlog zašto bi vas više simpatisali od širokog ili igokee. za mene ste isti
Castle,Hukić,Terzić,Lerić,Suljanović, petorka Slobode-petorka reprezentacije BiH!!!
istina! volim bosnu i to je moj tim, ali istina da je neke \'99 bilo guravo sa slobodom i da su to bila dva najveca rivala u tadasnjoj ligi...eh to su bila vremena!! svakako vise volim njih nego dodikovu igokeu!
Drugar, Igokeu smo u ovoj sezoni od četiri utakmice tri puta pobijedili,od toga dva puta u ligi 8 i na taj način omogućili Bosni prvo mjesto,od četiri poraza dva su od nas,a ne zaboravi da su i Bosnu isprašili u Aleksandrovcu podobro. Široki nas je u Širokom pobijedio pet razlike,u Tuzli su se igrala dva produžetka i kilava pobjeda Širokog.Da smo imali bar 20% sponzora Bosne,Širokog ili Igokee titula ne bi došla u pitanje. Drugar,sjeti se ne baš tako davno da smo Vas derali i po 50 razlike,da ste u Jadranskoj ligi imali više poraza nego utakmica,hahahaha... Pozdrav svim iskrenim simpatizerima i navijačima Bosne i čestitke za prvo mjesto!!!
kad bi vi vam pustili.. i kad bi prosli u finalu zijanili bi ili od sirokog ili od igoke... i ne treba vam pusiti.. jer ne bi ni vi nama nikad HZ
...MI NIKAD ODUSTATI NECEMO H O R D E Z L A
slazem se volio bi da sloboda ode u nlb i malo zaradi.dosta sirokog i igokeje
Onda ide Sloboda-Dita,hahaha... A stvarno mogla bi nam Bosna pustiti ulazak u finale,ionako niko i ne spominje titulu prvaka BiH samo NLB.
A ako Bosna ASA bude prvak? Ide drugoplasirani ili?
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO