Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako govori pametan čovjek, a ne čim izborimo plasman na neko veliko takmičenje odmah izjave tipa"možemo do titule,a medalja je skoro sigurna"
@DrzavaBosnaBPNP Josip je ateist.
Ne treba postavljati visoke ciljeve. Neka momci igraju rastereceno i bez pritiska i siguran sam da ce napraviti dobar rezultat. Oni mogu do medalje komotno, zlato su prekucali u Litvaniji. Naprijed momci, vi ste ponos drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba ga klonirati
Volim ovako odmjerene izjave selektora.Realno bez Sikirasa+povrede Sanija i Čerkeza teško da možemo pucati visoko.Nadam se da će ih Pandža stimulisati i da će se iznjedriti još koja extra klasa za SP.
Ma sta ste skromni cilj je prvo mjesto al ako ispadnemo kroz prozor u prvom krugu stash nafaka nam taka
Josipe imam jednu drugaricu za tebe, ako si zainteresovan javi se u pp :D hahahah
Izvukli smo dobru grupu (Francuska, Dominikanska Republika i Korea) i prolazak u četvrtfinale je realna opcija . Ovu buraniju ćemo dobiti, a ako i Francuze dobijemo, možemo biti i prvi u grupi. Križamo se sa grupom C gdje su Finska, Australija, Kina i Kanada. Bolje to, nego križati se sa grupom A (USA i Turska) ili B (Španija i Litvanija koje smo dobili na EP, ali mogli smo i izgubiti, jer je bilo u par poena).
De ba Josipe mojne mi šuplje, poderite to tamo i hajte' nazad, čekamo vas ispred Vječne vatre ;)
Ti si pašice moj dobri trebao biti selektor A reprezentacije...Svaka tebi cast na svemu!!!
Na svjetsko prvenstvo idete kao prvaci Evrope. Osim Amerike, bolji ste od svih ostalih uz vama ravnopravne Turke i Spance. Sretno
Idemo ludo idemo jako ;) dajte sve najbolje od sebe to ste uradili i na EP svi su uz vas...
Naprijed.
Pametno. Nemojte ni osvajati. Kome da osvahate titule? Jedino političarima koji će prvi poletiti da se slikavaju sa vama a vaše vapaje za pomoć prije turnira nisu čuli. U neku ruku bih voliio da osvojite al jedino kad bi ih otjerali od sebe na slavlju