Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh kada se sjetim jordana kako je skako ko kengur i skokom s linije slobodnih bacanja zakucavao...
pise vjerovatno najbolji kosarkas svih vremena, nema sta vjerovatno! to je najbolji sportista svih vremena, to znaju i nerodjene generacije!
SAMO JE JEDAN MJ
kako su ga zblogovi boljeli, mene je boljlo gledati ovo kad ono poslije hoda uzas
Koliko znam Kobe ne drzi vise ni rekord u tricama...zar Ray Allen nije oborio taj rekord?
@DebeloKrme E nek si mu iscupao statistiku
Najveci prosjek poena u karijeri (30.1) Najvise sezona sa najvecim prosjekom poena (10) Najvise sezona sa najvecim brojem poena (11) Najvise utakmica sa 30+ poena (563) Najvise sezona sa najboljim procentom suta (10). Sto je mozda i najbolji pokazatelj s obzirom da je igrao beka a obicno su centri najbolji u toj statistici Najvise poena u play-offu u jednoj utakmici (63) Najvise poena u play-offu ukupno (5987) Najveci prosjek poena u finalnoj seriji play-offa (40.1) Najvise puta u prvoj defanzivnoj ekipi NBA (9) Najveci broj MVP nagrada u u finalnoj seriji (6) Jedan od 7 igraca koji su osvojili zlato na Olimpijadi, NCAA i NBA Treba jos nesto? Ima on jos bruku rekorda (po cettvrtini, poluvremenu itd.), ovo su oni najznacajniji. Koji to znacajniji rekord drzi Kobe osim najvise trica u jednoj utakmici?
Fakat nidje curice ... ovaj sa-x vise voli prepisati nego hljeba se najest ---.-
Sto mrzim ove dickridere ... ja volim jordana vise nego oca svog ali nemojte sr..at da je on nesto poput superman ... uzmite malo prelistajte stastistike pa vidite koliko to zapravo rekorda drzi jordan.. i vidjet cete da nije daleko najbolji nego je medju top 3 ... phil jackson koji je vjerovatno najbolji trener svih vremena tvrdi da je kobe bolji pa vi pricajte sta ocete ... (to cak nije ni moje misljenje ali treba da pokaze koliko se furate )... Babo jordane volim te :)
cobe hahahahah ....koji levat nepismeni AIR JORDAN SVE OBJASNJAVA
kad je prestao sumaher da vozi ja prestao gledat formulu kad je jordan prestao ja prestao da gledam NBA ;)
I šta je ovdje vijest? Pa čovjek nema 88 godina, nego 48, godine u kojima prosječan čovjek treba biti itekako vitalan i pokretan, a čudo bi bilo da najbolji košarkaš svijeta ne može zakucati sa 48..
Jedan je MJ!!!
zakuc\'o sam i ja danas na slotu ...
e je.bo ovo, pa ovo i ja mogu kad popijem koju...!!!! ajd, nek on proba kafu piti, a ne seceriti....!!!!
zakuca ko u prici..
nije Cobe h.e.b.o te on nego Kobe