Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
repesa se zajeba i pruzio novu priliku preiskusnima vujcicu, prkacinu, nicevicu, pa i stojicu... terbao je zvat tomica, rudeza.. a tek se sad vidi koliko nedostaje marko tomas koji je jedan od najkompletnijih igraca u europi..
OTKUD IZRAEL U EVROPI ?????
zao mi je zbog ovog poraza ali nije jos sve gotovo nadam se.
@roki mozes li mi definisati ovo \"nazuj\".... seljacino nazad u sumu... @bos nije hrvatska lose igrala,imaju dobru ekipu ali sam citao intervju prije par dana od trenera hrvatske i nekako im je udarilo u glavu da ce osvojiti zlato...i sad kad vidis kako ih grci opalise po usima...ipak nije to to...
@bos Meni zao tebe... Sto si bos... Nazuj nesto ozebces :DDDDDD
zao mi je susjeda Hrvata. Dobra su ekipa ne kao nekada ali igraju solidno