Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Nemanjaa :) PARTIZAN
Opste je poznato da je Partizan tata-mata sto se tice kosarke,tako da ko god potpise za njih tu nema greske.
E moj Grodicu, vidi se da nisi pravi Bosanac, umjesto u Bosnu da dodjes pa makar igrao i za KK Bosnu ili Vogoscu cisto iz patriotskih razloga, ti ides kod njih. Pu gade smrdski!
Ja sam strastveni navijač Partizana i drago mi je što je jedan tako dobar i mlad igtač došao kod najboljeg trenera i u najbolji klub za mlade igrače na svijetu!Drago mi je i zbog reprezentacije BiH,jer će dobiti igrača sa dosta jakih evroligaških utakmica(prva večeras protiV Bešiktaša).Još nešto,Gordić je došao u klub koji osvaja trofeje!Srećno i Gordiću i Partizanu!
Ja sam od onih koji iskreno mrze Partizan, ali drago mi je što je Nemanja potpisao za njih. Mislim da nema boljeg kluba za mladog igrača, tu će imati dobrog trenera, igrati non-stop jake utakmice i doći u reprezentaciju potpuno spreman. Zato, puno sreće Nemanji u Partizanu, da im bude najbolji igrač i da nam dođe u reprezentaciju bolji nego ikada.