Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jordan sto mjesta prazno pa Jordan
Niko mene nije usrecio ko Neno Marković.❤ Džaba im svi Jordani svijeta.
@Bombonica2305 Kobi uz Jordana sigurno, a ovaj treci ili cetvrti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imao je samo jedan zadatak da bude najbolji I to je bio,a za ovog Frye nikad cuo
A đe onaj naš bilmez Jusuf?
Eh samo da je Dražen poživio!
Mnogi strucnjaci kazu da bi imao prosjek 50 koseva danas. Ti "Frei" si dokaz da se baviti nekim sportom ne znaci i imati pojma o tom sportu.
Nemaš ti jarane pojma. Jordan nije trošio snagu na to da samo on igra Na terenu. Timski rad 365 dana u godini!
MJ pa Edin Bavcic pa tek onda Lebron
lik bitan ko semafor u gta.
Jordan, Kobe, Garnett i Payton su jedina 4 igrača koja su čak 9 puta birana u prvu postavu all defensive tima. Toliko o tome da je samo znao poentirati...
pored njega sjedi lik koji misli da je zemlja ravna ploca...i ima milione.
James je statisticki slab suter i vecinu poena postize je ispod kosa. Nije igrac kojem bi dao da suta za pobjedu (tu je oko 20% uspjesan, dok je Jordan 50% uspjesan), dakle slabiji je pod pritiskom. Ocajan je sa linije slobodnih bacanja. Jordan jedini koji je osvojio tri uzastupne titule prvaka (i to dva puta). James je jaci fizicki i to je vjerovatno jedina prednost u odnosu na Jordana.
@CapCarap Bill Rusell 11× NBA champion (1957, 1959, 1960. 1961, 1962. 1963, 1964, 1965, 1966, 1968, 1969)
@CapCarap LeBron also has a slightly better percentage when it comes to clutch shots, landing 47 percent of his attempted game-winning shots, compared with Jordan's 45 percent. datum clanka : May 6, 2018 mislim nije tesko proguglati nesto, a ne tek' tako lupiti da James ima 20% uspjesnosti, pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jami ba Fryeru, mlatiš gluposti. Lik igrao bejzbol vratio se i opet bio najbolji.. 😂
Ni približno nije isto
Idiot!!!!!
Ne možeš to reći za MJ- al nikako. Bio sam sličnog mišljenja jedno vrijeme ali jednostavno kad realno sagledaš MJ je svaku tekmu igrao kao zadnju i u doba kad je se mnogo jača odbrana igrala. Lebron je po meni #2 tik iz MJ-a.