Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sad sa repkom barem u drugi krug
Kakv je to igracina bio!
Bravo majstore!!
Ma čovjek je zvjer. Zna radit posao i to je to. NIsmo nikad ni imali boljeg selektora, generalno...i sad dodje jedan Nurkić i ovakvom čovjeku odbije poziv...ja bi ga u top strpao
Ama ko je odbio poziv?nemoj srat za nurkica. Kad ga stvarni odbije onda ok a di tad tisu.
Bar u jednom sportu imamo vrhunskog, profesionalnog trenera s nizom rezultata. Selektor koji se nije jednog dana probudio i odlucio "danas malo biti trener", pa direktno iz kafane na selektorsku poziciju. Cestitke iz sveg srca i sve najbolje Dusku!
Bravo Duško čestitke na još jednom trofeju u tvojoj karijeri aBd u septembru sa Mirzom i tobom reprezentacija će barem do bronze u Francuskoj.