Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijaci Zadra znaci gradjani su veliki nacionalisti.kada je Musa igrao za Cedevitu i igrao protiv njih cijelu utakmicu su ga vrijedjali na nacionalnoj osnovi-govna od ljudi.
Ti heroji su za vrijeme rata pobjegli gdje su stigli a slavonci i purgeri im obranili grad .
Stoka
Kvota 1.05 da zadarski huligani koji su prebili novinare imaju srpska prezimena...
Zaj...na braca...
Kom je nastetilo malo Jure i Bobana i mlaćenja Delija,Grobara,Jugoslavena.Lijevih,Ljubitelja Leta3,Dubioze.Cajkaša Zadar je to nije jebeni multikulti Zagreb Mi smo multikulti priko lita kad pare treba uzest
Haa ha cuj ti ,,suncokreta23,, zvjezda srbski a partizan jugoslovenski, grijesis kolega, partizan je bio vojni klub i uglvnom su u bili generali presednici kluba, nemoj ga uopste vezat za jugoslovenstvo sada jeri nijedan general nije vise jugo. Nego drazino nasljedze. U principu ni ovi iz zadra nisu nista manje nacionalno ostrasteni na kraju to je stvarnost uvjek ce se nac kretena da prave probleme.
Poznato je da su Srbi najgori narod na svijetu, ali ovi iz Zadra su u pet deka s njima
a evo i jedan lijep primjer, sinoc nakon utakmice u Gorazdu, igraci i trener popili pice u kaficu obuceni u trenerke sa cirilicnim natpisom, niko nista nije ni dobacio, a kamoli fizicki napao i na kraju gazda lokala castio picem, bravo za Gorazde
E jebiga tu je policija rs...nesmijes prdnut
Pocelo devedesetih i nikada se nece zavrsiti, dok god je budala na vlasti. Civilizacija je umrla na nasim prostorima. Svi normalni pobjegose daleko od ovih zaostalih i primitivnih sredina.
Pocelo davno prije devedesetih i nece se smirit
Na tabli plaze u Zadru neko napisao Kosovo je Srbija…eto pameti
To su vjerovatno ovi sto su batine dobili inace se oni uvijek brane a ne znaju ni zasto
Nazi kroate udarili na fašističke četalje
Kad fasisti kazu za one koji nisu nikad bili niti ce biti fasisti.. e to je komedija... Danas se svako brze bolje hvata za rec fasista a da ne zna ni definiciju iste reci
Pa Zadar četiri puta gostuje u toku godine u BG, pa imaće priliku da im natenane vrate istom mjerom.
mongoloidu ,kakve veze imaju igraci sa tim ?
Jesu to htjeli zaklati papagaja?
i treba za opomenu za sve budale kojih i danas ima. za svaki sukob su krivi napravili genocide i opet dobili po pic. ki. i sta sad treba uvijek nijemo sve posmatrat. treba ih nazivati genocida sima tuci cim pocnu praviti srahnje itd. za primjer budalama kojih jos ima medju normalnim srbima.
Klasika - dođu u Hrvatsku, upale lajv: "Dobro veče iz srpskog Zadra". 😊