Košarka
0
Bosna savladala FMP
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije bitno boja dresa ni fesa vazno je daje bosna krenula napokon svaka cast momcovi nasi
Za sve je zaslužan Danko Delibašić
.. Napokon i jedna pobijeda Bosne!! Čestitke..
Bravo momciiii
Oni su bordo ekipa:). To je isto kao da Sarajevo igra u bijelim majicama, a napiše se bordo ekipa.
hahahaha...pogledajte 6 sliku ...haha....dobar je... zanimljiva utakmica...:D
masallah......napokon....:D
Napokon da se i to desilo, Bosna nije zasluzila da bude na dnu bar po imenu, cedevita, helios, radnicki ..... nisu mozda ni postojali kad je Bosna prvak Europe bila i zasto da oni budu ispred Bosne! Nadat se da je ovo pocetak povratka Bosne na stari put! SRETNO
Da smo se ranije kutarisali onog škart trenera Vukoičića imali bi još par pobjeda,ali hajd nek se počelo popravljati stanje.
dobra igra nasih mada se mora priznati i beogradani su se borili.Dobra tekma Cestitke
oj oj oj napokon jel zadnje dvije ekipe ispadaju?
konacno. ja nisam gledao prvu domacu tekmu i oni pobijedili, pa odna nisam mogao otici veceras nego sam gledao na TV-u i opet pobijedise. mislim da sam im ja baksuz :) hajde neka je krenulo. igrali su dobro za razliku od zadnjih nekoliko utakmica, a zavrsnica za infarkt.