Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inat bosanski!
Od danas je skuplja teletina u makedoniji :D
bravo sinovi bosne nisam vjerovao da ovo mozete ali svaka cast...steta sto i srbe nismo uspjeli klepiti ali nema veze...
Sad bi srbiju uništili, samo da ponovo igramo :D
Proš'o brzi voz, SAD TREBAMO LITVANIJU UNIŠTIT !!
Dta bi vi bez Srbije? Nema teme da vi ne spomenete Srbe i Srbiju. Pobjedio vas je juniorski tim Srbije. Bolje vam je da se poklopite i cutite, misevi.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Novi hit u regionu! Anonimni chat.. talkanonim.com
bar nismo najgori na planeti,i to je nešto
Vidi seljačića iz šumske! Usrali se od muke, tek sad iz WCa na PC. Navijali Dodikovi hemoroidi za čokalije i onog iztetoviranog ćelavog brata. :))
Poradi malo na pismenosti sine!Godilo bi ti :) "seljancici iz sumske" drze 50% teritorije tvoje voljene BiH.Pozdrav i svako dobro...
Kad budete sa gacama na stapu bjezali ko '95 iz Hrvatske i Bos. Krajine, a i sa Vlasicapitacu te kol'ko drzite. Tolika ste bijeda da vam je i 10% previse. Zato ste i napravili ***niju smeca od tih 49%. Bitno je da lizete g.uzicu i punite bankovni racun svom Dodiku. Sve ostalo vam je nebitno. Ovce ostaju ovce :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cestitam pobedu BiH Iz Vama susedne drzave Republike Srpske.Sve najbolje u nastavku takmicenja.
Jeremija,Jeremija ja sto me nasmija!ove cestitke stizu Iz nase prijateljske drzave Kosova!
@sirnica sa sirom Jaki Vam prijatelji...jedino sto Vas veze je neverovatna kolicina mrznje prema Srbima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nesto razmisljam kako da prve dvije utakmice nista ne stima a i zalaganje je lose bilo ruku na srce . Onaj Wight ko drugi covjek danas . Kikanovic fantastican a i ostali na svom nivou . Sudija nas je veoma ostetio nekoliko puta i to ono namjerno jer i budala je vidjela kada je makedonac napravio korake a on nista ili onaj faul kada su poslije protesta od strane Ace istome dodijelili iskljucenje a bio je u pravu . Ili da nam dva puta poniste trice . Mislim da nam treba jos jedan igrac da proradi pa da mozemo dobiti Litvaniju . Jeste izgubili smo mnogo lopti u napadu , ja mislim 25 i to je zaista puno za kosarku . Nije nam isao ni kontrapad protiv trome Makedonije ali najbolja nam je biloa odbrana i tako se dobija utakmica sa ovakvim protivnikom . Sut nas je isao onako a i slobodna bacanja su bila puno bolja . Nadam se slicnoj utakmici protiv Litvanije . Ako njih dobijemo mozda nesto kasnije uradimo , ako Bog da . Hvala za pobjedu danas i ucinite sve da pobijedite sutra , ako Bog da
koje iskljucio internet u RS? Niti jedan kompliment iz manjeg entiteta!
Čini mi se da bi konačan ishod ove grupe mogao biti da 5 zemalja imaju jednak broj bodova. Onda se gleda koš-razlika i čini mi se da tu ne stojimo baš najbolje. Jel neko analizirao detaljnije, je li nam dovoljna samo pobjeda pobjeda protiv Litvanije, ili zavisimo od još nekog rezultata iz preostalih utakmica?
Uhhh malo zeznutu nije zavrseno kolo. ali evo Srbija ima 3-1 igra zadnju sa Crnom Gorom tako da 99 % ide dalje ( igra joj i poraz sa sto manjom razlikom ). Litvnija ako dobija Crnu Goru veceras ide dalje realno da dobije. Bosna i Letonija imaju sudbinu u svojim rukama ako izgube obe a recimo Crna Gora dobije Srbiju onda bi se stvorio krug od tri ekipe sa po dve pobede i tri poraza ( Crna Gora, Bosna i Letonija i gleda se kos razlika ). Ope napominjem da Crna Gora i Litvanija igraju veceras tek posle te utakmice cemo raspraviti Crop21.
Letonija igra zadnju sa Makedonijom, tako da Bosni treba pobeda Makedonaca inace, odose dalje Srbija, Litvanija i Letonija.
gdje su sad navijači na baterije?
Aco Petrović je živa legenda. Čovjek je samo takva ljudina!!!
Iz Širokog sam i vec 15-ak godina intenzivno pratim kosarku i mogu rec da su mi se danas prvi put znojili dlanovi dok je BiH igrala. Prvi put sam osjetio istinsko zajednistvo u ekipi zbog kojeg se i u Sirokom i u Banja Luci treba navijati za BiH. I svaka cas Djedovicu cjelo se prvenstvo bori i igra ko lav.
#samo siroki naježio sam se tvojim postom ! Živio ti
hajd Dath na šah
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Da li se moze negdje pogledati snimak, nisam stigao gledati.
Kad se sjetim kako ste Acu i igrace pljuvali a sada ih dizete u nebo!Pravi navijac treba bodriti ekipu i ako poneku utakmicu izgube!Bravo decki!
daaaaa
Aco....ove ti apaurine za predhodne utakmice necu halalit, ali ako sutra pobjedite, halal ti bilo sve...NAPRIJED NASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
jedina loša stvar ove dvije pobjede je da sad moramo navijat za srbiju protiv latvije :)
Hvala ku-rcu da smo konacno pobjedili Makedoniju, ocigledno su maksimalno iskoristili dan odmora sto se vidjelo u utakmici i sto je najvaznije, konacno smo jednu ekipu nadskakali sto je veoma bitno u jednoj tvrdoj utakmici. Cinjenica je da je igrace trgnulo i dodatno motivisalo iskljucenje Petrovica, tada smo poceli igrati mnogo hrabrije vidjevsi da nemamo sta vise izgubiti. Kada bi imali jos jedan dan odmora bio bih siguran u pobjedu nad Litvanijom, a ovako mislim da ce biti veoma tesko, posebno ako Litvanija danas izgubi.