Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tim koji Rus predlaže nuporedivo je kvalitetniji nego tim Nihada Imamovića.Kada se završe kvalifikacije opet će Nihad Imamović izjaviti:\"Svi smo krivi.\"Da stvar bude gora to će biti po treći put i to bez trunke srama i odgovornosti. Naravno ostat će na istoj poziciji, na žalost svih koji vole BH košarku.Jedino će biti zadovoljni Imamovićevi suradnici Džonlagić i Milavić, tako da će deviza: \"Što gore to bolje\" i dalje živjeti.Raduje me činjenica da Aco Petrović vodi na vašoj top listi.Ono što mu gore navedena trojka zamjera je to, što želi da besplatno vodi reprezentaciju BiH, vođen isključivo sportskim ambicijama, zaista , ovo je tragično. Te umjesto zahvalnosti, da bi ga eliminirali, ponudili su tri super trenera, Pešića, Repešu i Maljkovića. Dobra finta zar ne!
Sve je to u redu,da su druga vremena.Poslije svega,ne mogu se otarasiti osijećaja,da svi koji nisu Bošnjaci,dođu po specijalnom zadatku,prodavajuć se za čudotvorce,da za dobre pare,urade sve da još jednom ponize Bosnu i Hercegovinu.Volio bih,da nije tako,da se varam,ali.....Državni tim (barem kod nas) ne može voditi neko ko ne voli zemlju, čiji grb nosi na odjeći.Ćiro je bio najdraži čovjek u Bošnjaka,kroz dobar dio kvalifikacija,pa sad ispade svakakvih priča.Bošnjake navodim kao navijače,jer preostatak populacije otvoreno mrzi uspjeh BiH sporta.Ne bih volio to više gledati.
Mozda bi Aco bio dobar izbor, ima solidno trenersko iskustvo, temperamentan je, mozda bi i uspio. Ovo sto je Rusmir predlozio i nije tako lose, pogotovo kad bi se ukljucili ljudi koji bi finansijski pomogli oko rada reprezentacije. Bez finansija, kvalitetnih priprema, tesko da se bilo sta moze napraviti. www.worldofbasketball.org
http://www.youtube.com/w atch?v=hdaLDLWRr9w Dijamant