Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mustafa husovic najaci igraci
Ovo je prelijepa i jako teška igra ali kod nas u državi nema talenata. Sve su ovo momci u pokušaju i daleko od nekog čak prosječnog igrača,solidnog brejka,frejma,broja bodova. Kao u svemu,uglavnom smo na samome dnu.
Da, ali smo zato u fudbalu, košarci i rukometu vrhunski, razvaljujemo! Milijarde su uložene i ništa. Šansa malih država su upravo individualni sportovi. Problem snukera je što nema ovde dugu tradiciju, a pool bilijara je što je dugo, predugo bio smatran kafanskim igrom. Čim se to promijenilo, diglo na viši nivo, pojavio se Sanjin Pehlivanović, dakle imamo talenata!