Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Perice, imao si i dobrih partija, i uvijek si igrao srcem !
Svako gleda svoj interes, sve najbolje želim ovom sportisti
SLOBODA HOCE DA ISPADNE U 1 FED LIGU
sretno ivice
Hvala mu na lijepim rijecima o FKS. Nazalost kao sto je svima jasno on NIJE BIO KVALITET za FKS. To je potvrdjeno i ovim odlaskom...imao je jako losih izdanja koji su rezultirali penalima, kardinalnim greškama i sl. Već sam prije pisao da nije kvalitet za FKS....Forsirao se na centarhalfu prije Mujakića i u mandatu ĆALE, Propuha i Husrefa...Zato smo tu gdje jesmo...Nadati se je da je Hus došao tobe...i pocne forsirati i mlade...
naravno želim mu lijepe trenutke u Slobodi kojoj može biti jako koristan igrač...
ODLICNO NAPISANO ARS1946 ALI NAZALOST MUSEMIC NIJE NISTA NAUCIO NI POPRAVIO SE PO DOVODJENJU IGRACA , VIDIS NEKI SOFRENAC JE DOSAO KOJI JE U 2 LIGI ODIGRAO ZA 2017 GODINU 115 MINUTA I TAJ TREBA DA IGRA U FKSA
Perice sretno neka ti bude ali nevidim nikakvu logiku da ovakvog igraca pustamo, imamo mi mnogo losijih koji su jos uvjek tu.
Veliki borac i ratnik. Hvala ti za sve minutaze borbe u svetom dresu. Sretno majstore
nije los bio
MRŠ U TUZLU
Pa idiote jedan, nije on iz Tuzle
a tebi drugovi da odes sto prije iz sarajeva
sibe
"Pored Sarajeva, Ivetić je u svojoj dosadašnjoj karijeru nastupao za Olimpik, Slobodu, Borac, BSK, Laktaše, Koper i Velež." Ima opasan CV nema šte.