Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hamdija78 glup si i komentar ti je glup,a jesam ti vec rekao da si glup! Samo mi objasni ovo:kako je mogao imati jednu borbu ako ih je 4 na postolju??I posto si znalac u ovom sportu,trebao bi znati da se takmicari mogu prijaviti kada dodju na takmicenje!
,,Armin Gredić, student Zdravstvenih studija u Sarajevu i član sarajevskog Novog Grada je nakon kvalifikacionih borbi, u četvrtfinalu porazio predstavnika Austrije, u polufinalnoj borbi predstavnika Njemačke i u finalu, odlukom sudaca, nakon dodatne četvrte runde zasluženo slavio protiv bjeloruskog takmičara." Ovo je cista laz, molim da se provjere informacije prije nego se ovako objave. Armin je imao samo jednu borbu, sa nizerazrednim takmicarem, na nizerazrednom turniru sa samo 68 prijavljenih. Ako vas bas zanima Armin, to je osoba koja ne ide na takmicenja, ali kada ode, obavezno prvu borbu izgubi sa preko 12 razlike. Toliko o tom vrhunskom sportasu.Sve mozete provjeriti na tkd portalima.A sto se tice ovog turnira,kao sto rekoh,imao je jednu borbu,a to mozete provjeriti na sljedecoj stranici, samo nadjite students (male) -87 kg : http://taekwondo.com.hr/Tournament/4th-european-universities-taekwondo-championship/Competitors/149?dt=1 .Ja pratim nasu reprezentaciju tako da znam.
ti si takav taekwondo znalac,pa sigurno si upravu,a ako ti sta nije jasno vezano za Armina mozes licno provjeriti kakav je borac,a ako ti odgovara mogu ti ja isto tako pokazati kakav sam ja borac bio.BUJRUM
Samo u našoj,divnoj,lijepoj Bosni i Hercegovini.Kada neki naš mladi sportaš napravi uspjeh svi mu ga pokušavaju srozati i gledati čovjeka koji nosi bradu?Nosi bradu,pa šta?Jeste li čuli sa Bushida,Shindy-a i milion drugih poznatih osoba koji nose bradu ili možda bi se ovaj čovjek trebao stiditi svoje brade.Ne razumijem! #justsay
Ma Klix jebem i vas i ove talibane daj da ga mi Ircima metnemo
Fuj vehabija
Jooj diVi brata. Spreman za Vozuću.
Bravo majstore!
vidi vehabije kako mu glava priziva malj..
posro te bradonja ko srbiju do tokia