Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
komentar
Hiba svaka cast na svim tvojim partijama. Puno srece i znaj da su Fukare uvijek uz tebe.
a koliko je to trofeja hibic osvojio? a bio je kapiten samo zato sto su ostali (kandidati za kap) bili povrijeđeni. Nebi da me pogresno shvate, niosam zlonamjeran. samo mi je malo muka sto toliko dizemo nase Bosance (ne samo fudbalere). nije maradona. a hibi svaka cast
Mirsade Hibicu,hvala ti na svemu sto si ucinio za repku.........
Furka, da bi izrekao takvu tvrdnju trebao bi bar pratiti pisanje magazina Marca o tome da li je igrao ili ne, glupane! je li znas da je bio i kapiten ekipe?
ma Hiba osim velikih ljudskih kvaliteta (sto mu se mora priznati) nikad nije bio fudbalski virtuoz. Zna se da u Atletiku gotovo da nije ni igrao. Ne znam sto ga toliko dizemo. PS. ne moze porediti Maldinija i Hibu, to je kao japanski brzi voz i ciro
DANA napuši se ti Hibiću kurca jer ti si za to idiote.Ti uzmi kolutaš moj i ubij se
Gospodine Hibicu Respekt!!!!!!
hibicu napusi mi se kurca, nisi ti za fudbala dobro je sto si otisao
Otisosi HIBA ostala je tuga vjecno cete voljeti plavo zuti !!!!!!! Raja nije sao otisao fudbaler nego covjek humanista !!!!!!!! HIBA za predsjednika !!!!!!! Hajte svi napisite neki komentar zahvale za sve ove godine !!!!!!!
Bosna i Hercegovina ostaje bez velikog igraca u svojoj fudbalskoj reprezentaciji, ostaje bez kapitena koji je znao kako postupiti sa mladjim igracima koji dodju u reprezentaciju. Sta reci nego hvala Hiba za svaki tvoj izlazak na teren za svaku rijec koju si rekao a koja je dobro dosla reprezentaciji.
maldini igra na baterije
jesi ti Andreje bistar, k'o da si sa Bistrika
Evidentno je da naši nogometaši nemaju tu snagu da igraju,kao npr. Maldini u 35 godini ili sa još više godina. Vrhunski nogometaši ne prekidaju karijeru u 31 godini. Vraga bi se on povukao da ima snage i sposobnosti. I ne treba kukati za njim već treba tražit nove mlađe snage koje će da budu okosnica tima, jer gradit ekipu na igračima koji imaju preko 30 godina ne vodi dobrim rezultatima.