Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbogom Schumi, zbog tebe sam zavolio F1. Kakva su to uzbudjenja bila gledati tebe na stazi. Nikada neces biti zaboravljen. Nadam se da niko nikada nece srustiti tvoje rekorde.
Dovidjenja Legendo, bilo je uzivanje gledati te, bio si mi drag, ali sam bio i ljut na tebe (ono sa Hill-om, znas ti vec). Medjutim, sve sam ti oprostio jer si najveci borac koja je F1 ikad vidila. Pratim tvoje trke na tri jezika u tri drzave, jos od prvog dana kada si vozio biciklo prije prve trke umjesto bolida, da se upoznas sa stazom. Neka ti je sretno sa jahanjem ili sa cime god se budes bavio. Veceras cemo uzivati po 308 put (mozda malo manje zbog agresije na moju zemlju) a sljedecu sezonu navijati za nekog drugog. Neka si vala toliko pobjedjivao, jer si time zacepio usta mnogim pametnjakovicima, a sto si se vratio, to je tvoja odluka, nista to ne umanjuje niti jedan rekord, naprotiv. Sretno i halali kad sam nekad bio ljut! Pozdrav/Regards, Ph Dra.
nije fer nije fer stavrno nije feeer,daj mi bože jedan dan da budem šumaheeer :D
Schumacher, Zidane, Shevchenko, Il fenomeno, Britney, prve simpatije, sve se promijenilo, gdje su ta vremena?